Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Hoppá mire jöttem rá! Az egyik "TIMESTAPPED" sem ér semmit, egyenként beállítottam, hogy arról keresse és még a legpopulárisabbra sem talált ezek szerint már nem él, lehet nálad azért megy mert még mikor még működött akkor elmentette a gépedre és gondolom ha volt is újratelepítésed ha lementetted majd visszamásoltad akkor ha ezeket le is lőtték már a gépeden lévő adatbázisból tud még dolgozni. Ezeket tesztelve talált szöveget:
- google search
- lyrics.wikia.comés még erre párat de az előbbi kettő mellett nincs értelme: darklyrics.com
Mivel számít a sorrend ezért amit te is linkeltél kép ez a sorrend most:

A darklyrics-et azér tettem előrébb mert ez keveset talál - rock zene inkább érthető "dark" de azok között volt időzített is az énekelt sor jelölésével aztán a wikia.lyrics majd a végső csapás a gugli.
+ Ha ami nem működik kihagyod a keresésből akkor gyorsabban is a végére ér, hiszen nem pörgeti a SEMMIT.
Vicces de a Minilyrics dalkeresője egyáltalán nem működik, gondolom már egy jó ideje, nekem fel sem tűnt mivel vagy 7 éve használom és azalatt tisztes adatbázisa összejött a zenéimnek, új zenét meg ritkán hallgatok vagy akkor is magyart és ezért fel sem tűnt. Úgyhogy ment a levesbe a Minilyrics is. (a vírusírtó fórumon írtam pont arról, hogy nem kell leragadni egy programnál mert MINDIG van ALTERNATÍVA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Le Mans Ultimate
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest