- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
corlagon
senior tag
Bő fél év alatti -40 kilós (123-83) eredménnyel a hátam mögött hadd osszam meg a tapasztalataimat, tőmondatokban:
- A csodaszereket, nullkalóriás radikális/Atkins/csak szénhidrát/ilyenolyan kamu diétát felejtsd el. Kevés zsír, kevés szénhidrát, protein rendesen, sok zöldség, gyümölcs, folyadék. Fogsz egy szakácskönyvet, oszt' megnézed miben mennyi szh/zsír/pro/kalória van, nem bonyolult. Táplálkozz kiegyensúlyozottan, a vitamin-, nyomelem-szükséglet meglegyen, figyelj az értékekre (pl. vérnyomás, vércukor) mert tönkrevághatod a szervezetedet.
- No pain, no gain. A lefogyás akaraterő kérdése, ha nincs meg, félszívvel bele se kezdj. Készülj fel az éhségre, mert lesz bőven, de kibírod. Ne engedj a kísértésnek, közben 1 szelet torta odavághatja az egész elkötelezettséged.
- A kemény testmozgást hanyagold, erősebb fogyókúra mellett nem fogod bírni. Én napi bő félórát nyomtam, ez mostmár felment 1-re, de stabil súly mellett. Vesztettem izmot (ez elkerülhetetlen), de a mostani méreteim (láb, mell, kar stb.) majdnem elérik a régieket, 120 kg mellett, csak ''picit'' feszesebbek, valamivel jobb érzés...
Most látom, hogy javarészt egybeesek fLeSs-sel, na sebaj...
Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest