Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
van egy weboldal .... Ez : http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=answers&id=3562&page=36
felttem ezt a krédést:
Tisztelt doktornő!
Azzal a kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy már több éve lassan, hogy az egyik fogamnál, melynél a fog nagyrésze letölrt, és az így is megsínlyette ezt, elkezdett irritáló, viszkető érzés lenni az ínyemben, a fog mellett.
Elősször kaptam Curasept-et, mondván, hogy PLAKK
majd 3-4 erősebb-gyengébb után sem akart elmúlni, próbáltam gyógyatású fogkpémmel, Vadenceum, az talán használt, majd Glicospet-el öblögettem, az is használt, majd Cserszömörcés öblögetés, az is használt, de elmúlni nem akart egyiktől sem.
Volt aki azt mondta, hogy táska alakult ki, és volt hogy furcsa, kellemetlen íz száramzott arról a részről, de most a fogorvosom azt mondta, hogy ez nem is fog már soha elmúlni, mivel az így van nagyon vísszahúzódva arról a részről, és ezzel együtt kell élnem, és napi szinten öblögetni glikosept-el, vagy cserszömörcés vízzel.
Számomra ez nagyon fájó gondolat, és örüénék, ha lehetne ezen változtatni.
Volna kérem tippje a számomra?
erre csak ennyit válaszolt:
Ha Ön korrektül tisztítja a száját, és rendszeresen jár professzionális szájtisztításra, akkor tünetmentes lesz.
a se ez a doktornő, se a google nem volt haver, hogy mi a rákolat ez a "professzionális szájtisztítás" ?
valaki tudna lécci'segtíeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- Telefonjavítás, szerviz
- Hardcore café
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest