Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
stpotty
tag
Már csak azt kérdezném, hogy, ha ez 33-as, és a számlán 35-ös szerepel, akkor szerintetek is gond nélkül kicserélik ugye?
-
stpotty
tag
Pont a váci úti boltban lett véve, gondolom holnap ők sincsenek nyitva, max 26.-án, de remélem csak utána, mert szivesen pihennék két napot.
Remélem nem lesz nehéz megbeszélni, végülis nem azt adták ami ki volt írva, a dobozon pedig sehol nincs feltüntetve, hogy 33;34;35-e. -
_AnTi_
tag
Én úgy tudom, hogy három munkanap. DE! Figyelj arra is, hogy a Váci út mikor van nyitva, mert az is beleszámít ha jól tudom! Vidéken vetted a karit?
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de már én is szopt@m ilyen kártyával, nekem visszavették, de nem tunert vittem helyette... Abból elegem lett.
Persze ettől még Neked sikerülhet, úgyhogy ismét: Hajrá! -
_AnTi_
tag
Hali!
Vidd vissza az üzletbe, és kérdd, hogy levásárolhasd egy 35-ösre! Nem fognak veszekedni. Persze ennek van két feltétele:
- az adott üzletben (ahová bemész) legyen ilyen kártya,
- három napon belül cselekedj (Mondjuk ezzel lehet, hogy lesznek gondok így az ünnepek környékén).
Hajrá! -
stpotty
tag
HI!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig, most kaptam egy ilyen tv tunert, és a 33-as ntsc szabványt tud. Ez az első ilyen jellegű kütyü a kezemben, úgyhogy, lehet hogy hülyeségeket kérdezek, akkor bocs. Beraktam a gépbe, feltelepítettem, megkereste a csatornákat. Az egyik gondom hogy, fekete-fehér a kép, ez gondolom azért van, mert magyarországon a pal szabvány él, a második probléma pedig az, hogy nincs hang, de ez simán lehet az én hibám is.
Jó lenne, ha meg tudnátok mondani, hogy, lehet-e valamit tenni, mert tegnapi vásárlás, mistr@los, ahol is az árlistán a 35-ös modell szerepel, ami, ha jól olvasom akkor ismeri a pal és az ntsc szabványt is, tehát ha nincs más megoldás, akkor elmegyek veszekedni, hogy cseréljék ki, de nem igazán van hozzá kedvem, ha nem muszály.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest