Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
Helóka! A hírdetésekhez már feltettem, szóval van egy eladó FSX-em! Érdeklődni PÜ-ben
-
ScouserHUN
tag
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Nézd szvsz a két játék nem hasonlítható össze. FS-el úgy érdemes játszani, hogy kisgéppel mész, mert akkor kevesebb szerepet kap az autópilóta, ergó nem csak a felszállást leszállást te vezérled. Persze nagygéppel meg pont az az élmény, hogy leszállni nehezebb.
Most gondolj bele. a látótávolság 50m, esik az eső, villámlik és neked semmi más nincs a műszereiden kívül amikor ILS Approach-ba kezdesz. Ja és alattad egy 747-es van. Kell ennél nagyobb kihívás? Soha nem felejtem el, amikor először sikerült így leszállnom. Az utolsó pillanatig csak bízol benne, hogy jók a műszereid és akkor a végén 10 méteres magasságból megpillantod, hogy bizony alattad egy leszállópálya van. Akkor már csak az a lényeg, hogy időben megállj.
A repülőgépre ható fizikai hatásokat pedig úgyis csak akkor fogod érezni, ha van egy force feedback-es joy-od. Addig mind szép és jó, hogy miközben egy turbolencia dobálja a gépedet és azt te látod. De amikor cibálja a kezedet a joy akkor érzed igazán, hogy ezt meg kell tartani.
Remélem felkeltettem az érdeklődésedet

-
ScouserHUN
tag
Mondhatok egy nagy igazságot?
Az FSX Hardver vs FPS szempontjából a kompromisszumok játéka.
Nekem egy AMD 4800+ és Nv 8600GT-vel sikerült hosszas próbálkozások árán egy olyan beállítást összehozni, ahol stabilan 26-32 fps-t produkál a játék. Egyébként meg kisgéppel sokkal élvezetesebb repülni szerintem, mert alacsonyabb repülési magasság miatt jobban lehet gyönyörködni a tájban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest