- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Hát ez rohadt komoly felvétel! Ezt hogy engedhették, hol a szeparáció??? Tényleg jó, csak pont a másik oldalamon szálltál le!

Figyu! Repülhetnénk hétvégén egy japán segélyszállítmányt, mit szólsz? Egyetlen gondom van, hogy a PMDG menüm eltűnt, egyszerűen csak az "about PMDG" menüsor jön ki, beállítás semmi, de semmi. Gondoltam arra, hogy rossz kódot adtam meg, de gondolom akkor már install közben szólt volna. Mindenképpen be kell jutnom a beállításokba, mert sajnos az SSD halál miatt nem tudtam kimenteni a billenytűkombinációkat és most a Saitekről kell visszaprogramoznom a repgépet, ami mondjuk azért annyira nem vészes. Tudod nekem az autopilóta gombjai és egy csomó minden a szarvról és a tolókar alatti gombokról megy, ami nagyon tetszik.
Szóval én meg készre tudnám tenni a gépet, ha megjönne a menü...

Mondjuk van még egy olyan érdekes kis hibám is, hogy a BeaverX nem fogja meg a NAV jelet. GPS beállítva és a NAV benyomása ellenére nem fogja meg az irányt. Magasság, heading megy, csak a NAV nem. Ezt sem igazán értem...
Rohadt újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs