Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Airac hiba persze, lehet. Nekem a multkor LHBP-KIAD utvonalon megis egy ujratervezes oldotta meg a hibat Anglia partjainal, pedig csak egy-ket merfölddel került odebb az ut. De a reszemröl ez a tema bezarva. Amugy az szvsz ugyanugy omg, hogy amikor 6 gb ram van a gepünkben , s mar 4 gb körül elszall az FS, akkor minek 64 gb lapozofajl? Te mar valaha kihasznaltad mind a 6 gb-det? Mert en meg nem... S azt sem ertem, SG-n miert fogta mindenki a hasat a 64 gb-s pagefiletol...
Meg nem neztem Farot, fel sem raktam meg. Reggel fejeztem be EDDF-MROC-ot, most pedig videken vagyok par napig, raadasul telefonrol.
Mellesleg: nem ertem, miert nem vitazunk normalisan? Gyülölöm a kioktato, szemelyeskedö stilust. Tanulni, okulni jövünk ide mindannyian. Nem valo ide "a benyögöm nektek a tutit barmok" stilus, de nem indokolok semmit. Remelem ismerjük mar annyira egymast a sok privatbol es Skypebol, hogy tisztaba legy vele, mennyire erdemes velem vitazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest