Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz Geryson #2783 üzenetére

v!ct0y szerintem a beépítettre (AI) gondolt...

én régen csináltam azt (még az első vagy második online utamnál, alap géppel), hogy a fsx-ben megkerestem minden waypoint-ot a térképen, és egyesével hozzáadtam... na az eltartott egy darabig (fél óra)... igaz nem offline atc miatt csináltam, hanem mert az alap 737-es robotpilótája máshogy nem tudott útvonalat repülni... aztán mondtam, hogy ilyen nem létezik, hogy ezt muszáj végigkínlódni... kerestem, és találtam megoldást: vasfmc - ez elviszi a gépet, az irányítás meg online volt... viszont vasfmc-nek van egy olyan kiegészítője, ami elvileg (még nem próbáltam) át tuja alakítani a flight plan-t az FSX-hez szükséges formába...[link] mondjuk így meg kétszer kell bepötyögni... de lehet, hogy van erre is valami jó kiegészítő, esetleg valami AI ATC-t feljavító mod...

mondjuk a fél óra, amit írtál, nekem kicsit hosszúnak tűnik.. tegnap a 11 órás utat (megyek Ausztráliába egy megállóval :B) minden felszálláshoz szükséges adattal 15 perc volt kb bepötyögni... igaz nem kattintgattam, hanem gépeltem...

és erről még nem olvastam sehol, de mintha akkor írnának oda + jelet, ha ellenőrizték a flightplan-t...

Új hozzászólás Aktív témák