- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma5
csendes tag
sziasztok,valkai nemtudná pontosan leírni hogy mégis hogyan műkszik ez aaaz autolnad
mert annyit tudok róla hogy a térképen felveszek két adatot,az ILS-nél vagy min ott van frequenzi vagy mi ott van pl hogy:110.30 a másik adat pedig a heading vagyis az irány aszem az pl 46 és akkor a repülőnáél vegyük pl a 737est ott beállítom a rádiónál azon belül a NAV1-en a frequenzi-t a jobb oldalra utána átkapcsolom a másik oldalra az activationhoz vagy mihez,ezután beállítom a heading-et is 46-ra,aztán a rádiónál alul még bekaccsom a com1-et(ez mindig bevan) és a nav1-et,ha GPS-en van a gép ak Navigcióra állítom na és akkor felszállok bekapcsolom a robotpilótát nekem ez a "Z"betü a billentyűn de Joystick-on nyomom amugy naszal igen bekapcsolom utána van két gomb egymás alatt olyan hogy nav meg alatta a heading aszem és ott nav-ot kaccsolom valami nemjó aksem tökéletes ha csah headingot akksem és ha mind a kettőt akksem tökéletes valami,még néha helyre is állítom a repülőt a joystickal meg minden de csak ugy 70%-ban találja a kifutót és ja valami infót irjatok már róla léci hogyan működik ez mégis én erről az autoland-ról most hallottam és amugy FSX deluxe editionnal tolom és service pack1-es van hozzá....léci segítsetek a többivel nincs gondom de ezt kiakartam próbálni és segitség kéne szal segítsetek léci köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert annyit tudok róla hogy a térképen felveszek két adatot,az ILS-nél vagy min ott van frequenzi vagy mi ott van pl hogy:110.30 a másik adat pedig a heading vagyis az irány aszem az pl 46 és akkor a repülőnáél vegyük pl a 737est ott beállítom a rádiónál azon belül a NAV1-en a frequenzi-t a jobb oldalra utána átkapcsolom a másik oldalra az activationhoz vagy mihez,ezután beállítom a heading-et is 46-ra,aztán a rádiónál alul még bekaccsom a com1-et(ez mindig bevan) és a nav1-et,ha GPS-en van a gép ak Navigcióra állítom na és akkor felszállok bekapcsolom a robotpilótát nekem ez a "Z"betü a billentyűn de Joystick-on nyomom amugy naszal igen bekapcsolom utána van két gomb egymás alatt olyan hogy nav meg alatta a heading aszem és ott nav-ot kaccsolom valami nemjó aksem tökéletes ha csah headingot akksem és ha mind a kettőt akksem tökéletes valami,még néha helyre is állítom a repülőt a joystickal meg minden de csak ugy 70%-ban találja a kifutót és ja valami infót irjatok már róla léci hogyan működik ez mégis én erről az autoland-ról most hallottam és amugy FSX deluxe editionnal tolom és service pack1-es van hozzá....léci segítsetek a többivel nincs gondom de ezt kiakartam próbálni és segitség kéne szal segítsetek léci köszi