Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Hú, ez nagyon hasznos lesz szerintem, neki is fekszem!
Amúgy pont tegnap volt itt egy haverom és azt hiszem mi is rájöttünk a hibajelenségre. LHBP-n iskolaköröztünk és folyamatosan bimm-bammolt, majd egy idő után jöttek a grafikai hibák (tüskék az égig) és a végén az OOM. Na mármost a haverom indított egy feladatkezelőt és láss csodát, 3 giga környékén volt az FSX (nekem ugye minden fullra van húzva) és bizony itt juttatta eszembe a cimbi, hogy ez egy 32 bites program, aminek 3 giga a felső határa - hiába van ott a többi RAM még. És láss csodát, ahogy írtam is, 3 gigánál eldobta magát. Visszahúztam a az addon csúszkát dense-re, 2 - 2,5 giga környékén nuku hiba, még LHBP-n sem. Nekem ez elfogadható magyarázatnak tűnik.
Apropó. Scenery complexity és addon density-nél mi az optimális? A scenery komplexitása az az, hogy az adott terület (függően attól, hogy mennyire van kidolgozva) házaiból mennyit jelenítsen meg? Az addon meg a fák és a default házak mennyisége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest