- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
djfules
üzenetére
Nem az fsx miatt váltottam procikat, kivéve az i5-öt. RCH663 írásából idézve: Fontos hogy milyen a gépünk, amin az FSX-et futtatni szeretnénk. Két magos öregebb rendszerek esetén le kell mondanunk egészen biztosan a trafic beállításokról, ugyanis nincs hozzá elegendő erőforrásunk. Az FSX Intel procira lett optimalizálva. Az AMD itt jelentős hátrányban van. A fejlesztés során az Intel mérnökeivel dolgoztak együtt a fejlesztők, velük dolgozták ki a több szálon történő futtatás megoldását. Az FSX motorjának egyes részei (renderelés, autogen, 3D váz számolása) más magokon futnak. Egy magos rendszeren nincs használható FSX!
Persze grafikával lehet játszani de sajnos, hogy egy ilyen látványt kapj legalább egy sandy szükséges. Én olyan vagyok, hogy igénylem a szép grafikát nagy látótávolságot és részletes sceneryt így muszály volt játszanom mert amd-n bármilyen tweakel leszállásoknál szinte játszhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest