Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz Cypresss #10632 üzenetére

:D

New York légtere amúgy kicsit zárva, mondhatni kihalt.

Btw bő egy hónap után tegnap este ismét repültem... és nem B744-8F-fel, hanem a jó öreg B744-gyel, és EGSS helyett EGLL. Rájöttem ezt a kombinációt jobban szeretem. :) Akartam csinálni leszállós videót, végül elmaradt (bár FSRecorder-rel felvettem), de egy képet azért felrakok, ha már itt jártam. :)

[Sztorizgatás]
    Nem szeretem az éjszakai képeket, mert nappal kb semmi nem látszik belőlük, fényerőt növelve meg rondák lesznek, de hát ez van, szeretem a nagy holdat :) Időjárás is londoni volt, kicsit esett is, EGFF-ből felszállás után jött velem szembe egy BAW Concorde is Londonból, ment átszelni az óceánt (a kapitány tájékoztatása szerint nem sokkal később begyújtotta az utánégetőket, és irány a csillagos ég :D). EGLL átlagos volt, EGSS és EGKK több gépet és ATC-t kapott (event volt tegnap? Szombaton Cross The Pond volt ha jól láttam, ja meg BAW Overnighters is volt Indiából, de reggel 8-9 órási landolással inkább kihagytam). Azért 2 percre előttem-utánam volt gép, egy kis egyeztetés csak kellet. Mert hogy EGLL ATC megint nem volt - lehet megunták a sok idiótát? :D No mindegy, jó volt.
    [/Sztorizgatás]

Jut eszembe, nincs itt olyan, aki ért az Airbus-okhoz, és ráérne majd pár nap múlva egy "kis" szösszenetet olvasni róluk? :)

Új hozzászólás Aktív témák