- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Minap leszedtem a fli4l 2.1.11 routerlinuxot, és szerertném használni. Ennek semmiféle guis konfigja nincs, sanjos. Nekem ez kiválló len, mert támogatja a wifis cuccokat, és nekem ez lenne a lényeg. Utánanéztem és az én karimat is támogatja, tehát tökéletes.
De egyszerően sehogy sem tudom bekonfigolni.
be kellene lőnöm vele a hálókarikat
- az egyik egy realtek 8139c-s csippes, ezt még talán be is tudom állítani (a base txt-bem kell, ha jól értem)
- a wlan kari egy atheros csipszettes kari, ha jól olvastam támogatja. de ezt már nem tudom beállítani, ehhez annyira nem értek.
- és ami a leghobban idegesít az, hogy ezt fel lehet rakni hdd-re a leírás szerint elég könnyű, de hiába csinálom a leírás szerint, nekem mindíg hibát ír ki és nem csinálja meg a floppy-t.
Használ valaki ilyen routerlinuxot? Tudna valaki segíteni ebben nekem?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest