Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem látom értelmét, hacsak nem azt, hogy másokkal kib@sszál. Mert gondolom flashgeten keresztül feltölteni nem tudsz, csak lícselni.
Abban sem vagyok biztos, hogy ez a módszer teljesen ki tudja használni azt, hogy több forrásból tölts darabokat, olyanoktól is, akik maguk is csak letöltők egyébként... -
Balinov
titán
Rohadjon meg,de pont most nem találom a leírást.
Egyébként az article címe az Downloading Bittorrent files using Flashget.
Basszus,ekkora blamát,hogy épp most nem találom.
a lényege,hogy kell egy új proxy-t hozzáadni a meglévőhöz
még figyelmeztet is a how-to,hogy a letöltés kezdetekor alacsony sebesség kis idő mulva megnövekszik.
Bali -
L3zl13
nagyúr
Esetleg belinkelhetnéd azt a leírást.
1.6 korában használtam utoljára flashgetet.Bittorent kliens biztos nincs benne, szóval max azt tudom elképzelni, hogy hozzáadod a figyelt fájltipusokhoz a torrent-et, és beállítod neki, hogy az adott tipust a bittorrent kliensel nyiossa meg... -
Balinov
titán
Sziasztok,
külföldi oldalon találtam egy leírást,hogy hogyan lehet flashgettel (pl. 1.65 final)
bittorrentes megosztott fájlokat letölteni. Ofkorz,meg is csináltam a lépésről lépésre leírt beállításokat,de még mindig lövésem sincs,hogy hogyan tudnám magát a letöltést elindítani. Van 1 teszt *.torrent fájlom,de mit kezdjek vele?
Net elérés: ADSL 512Kbit,routerrel megosztva,win2k userként.
Valaki tudja a megoldást?
Köszi
Balinov
Aktív témák
Hirdetés
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest