- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #49520 üzenetére
Mi az, hogy jobb meg rosszabb? USB-ről boot-olható formatáló megoldást kerestél, én meg ajánlottam kettőt. Azt használod amelyiket akarod, ebben nincs jobb meg rosszabb, mindegyikkel lehet formázni.
-
válasz
SunMount3r #49515 üzenetére
Persze, sok is létezik. Az egyik például a Hiren’s BootCD PE, a másik a GParted Live.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Raymond #49195 üzenetére
De ez nem NVMe, hanem sima 2,5"-os SATA III.
-
-
-
válasz
Maksabali #49189 üzenetére
Szia!
Rövid tapasztalatom van vele, kb. úgy 1 hónapja van egy ilyen a gépemben. Ami elsőre szembetűnt, hogy a SMART üzemidő számlálója furcsán működik, mintha csak azt az időt venné üzemidőnek, amikor konkrétan írási / olvasási művelet történik, már pedig legjobb tudomásom szerint ennek nem így kéne működnie. Az általam eddig használt összes SSD és HDD üzemideje folyamatosan pörgött, amikor a gép be volt kapcsolva, függetlenül attól, hogy éppen aktív-e az eszköz. Jelenleg, pontosan egy hete van mellette egy WD SA500 1TB is, annak az üzemideje a HD Sentinel most 7 nap és 1 óra, miközben az 1 hónapos WD SA510-é meg 9 nap és 16 óra. A gép pedig folyamatosan be van kapcsolva. Ettől eltekintve teljesen jól működik, én leginkább csak letöltésekre használom, a rendszer, a fontosabb adatok, dokumentumok, és programok a WD SA500-on vannak. Én is olvastam, hogy itt-ott panaszkodnak rá, épp ezért nem is teszek rá érzékeny adatokat, de amúgy volt egy kritikusnak jelzett firmware frissítése, lehet ezzel javítottak is valami hibát, na meg van rá 5 év garancia, ha addig elmegy, ezért az árért már akkor is megérte.
-
-
-
-
-
-
válasz
Pyttawrx #49011 üzenetére
Egész biztosan nem jók, mert folyamatosan megy rajta torrent is, illetve sosincs kikapcsolva a laptop, legfeljebb néha újraindítva, ennek ellenére az adatok napok óta nem változnak.
Teljesen olyan mintha "befagyott" volna a smart. Ha egy darabról lenne szó azt mondanám, hogy hibás na de mind a kettő??? Ráadásul ettől eltekintve tökéletesen működnek.
"Tehát ha be van kapcsolva a gép de nem történi írás/olvasás, akkor azt nem számolja,"
Ez szerintem nem így van, ha be van kapcsolva a gép, akkor az óra ketyeg. Persze az írt adat más kérdés, az nyilván csak akkor számolódik ha tényleges írás történik. -
-
-
-
Sziasztok Urak!
Használt itt valaki WD SA510 1TB SSD-t mostanában? Hozzám került most két ilyen, és semmilyen programmal nem tudom kiolvasni az állapotukat, illetve amit kiolvasnak, az nem reális. HD Sentinel 6.01 szerint (és több más app szerint is) az egyik 3 napot, a másik pedig 1 órát ment, ami biztosan nem igaz, mert nagyságrendileg 6-7 napot ment mindkettő. Esetleg nem támogatott még ez a típus?
Ja igen, amúgy volt rá Critical Firmware Update, ezt rá is toltam mindkettőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest