- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Mikor átállítod, akkor Safe mode-ban kell indítani a Windowst először. Utána normál módban. Ha még mindig kifagyna, akkor megint Safe mode és felteszed a lapodhoz tartozó SATA drivert.
Egész biztos vagyok benne, hogy Linuxszal azért megy az AHCI, mert ott a kernelben vannak a SATA driverek, míg Windowsnál be kell szereznek a megfelelő drivert.
-
Ribi
nagyúr
Én még régen próbáltam felrakni W8-at, de valamiért minden telepítés után 1-2 reboot után a win recovery indult és azt mondta nem tudta rendbe rakni a windows-t, telepíthettem újra. Nem machináltam SATA móddal. Azóta is Win7 van a gépen. Mondjuk nálam telepítés alatt nem fagyott ki azt hiszem.
(#32321) makoss: Le volt írva előző topikban párszor, hogy nem az SSDt kell formázni, nem azzal van a gond, ha másik gépben gyors........
Valami valószínű a gép biosában van elállítva. -
Qru
MODERÁTOR
Igen létezik. Áthúz az áram az egyik tekercsben, általában a nagyobb teljesítményű eszközökre jellemző (alaplap, vga, táp) de ssd-nél is előfordulhat.
Az a lényege a dolognak, hogy minden tekercs rezeg így hangot ad ki de ez a rezgés az ember által nem érzékelhető tartományban van. Ha viszont a szigetelése nem tökéletes a tekercsnek akkor már az ember által érzékelhető frekvenciás lesz a tekercs által keltett rezgés.
Működésbéli problémát nem okoz, csak zavaró (ezért nem is cserélik gariban).
-
Legújabb HDS-el nézted? Ha igen, akkor küldj riport-ot a fejlesztőknek (Riport menüben megtalálod) és ide is linkeld be a "problémát". (De csak, ha a legújabb HDS-t használod)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest