- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
imroid #27086 üzenetére
NGFF=Next Generation Form Factor=M.2
Ez csak a fizikai kialakítása a csatlakozónak, lehet B, M, B&M kulcsos. Onnantól van interfész szerint SATA és PCIe, PCIe-n belül pedig AHCI és NVMe.Van két bevágásos B&M PCIe modell is, de az csak x2 sávszélt tud (ahogy mondjuk az alaplapod is abban az M.2 foglalatban). A csak M bevágásos PCIe modellek tudnak x4 sávszélt.
Egyébként biztos, hogy szükséged van ekkora sebességre, vagy csak pénzt költenél?
-
jeni
félisten
válasz
imroid #27073 üzenetére
Hello!
Nálam az Asrock lapban igaz egy PCIe NVMe adapterrel használva nem problémáztam a sata kábellel.
Ugyanis míg nincs berakva az új NVMe SSD addig a BIOSban nincs is olyan menü rész. Ahogy beraktam és beléptem a BIOS-ba rögtön megjelent az NVMe funkció. A lemezről bootoltam és a telepítés során kijelöltem ,hogy mire menjen a a Win10 (esetedben a Windows rend.) ,onnantól már arra is ment a telepítés. Lényeg,hogy ACHI módban legyél mielőtt kilépsz a BIOS-ból és telepítenél. A fő "C" meghajtó nem lett megosztva,egy az egyben arra ment a Win10. Amúgy fel is darabolhatód a telepítés előtt ha nem akarsz 240GB felhasználni fő könnytárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest