- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Milka 78 #32588 üzenetére
Na, azért, ez mindjárt más. Egyből hozza a gyári értékeket. Ezt az ASMedia-szutykot nem is értem miért teszik rá alaplapokra, elektronikai hulladék alapból, a ráforrasztás költségét és munkadíját nem éri meg. Adják az alaplapot pár ezressel drágábban, de tegyenek rá valami normális SATA vezérlőt, intelest vagy hasonlót. Nekem ASMedia-s SATA-USB adatpereim vannak, de akkora trágya, hogy a fal adja a másikat, a termékeiket kerülje el mindenki. Olcsó, de annyit is ér.
Egyébként ez az A400 nem olyan rossz, főleg ilyen nagyobb méretben, és nagyon jó áron van. Ami miatt nincs ajánlva a másik SSD-s topikban, az csak az, hogy TLC, és pár hónapja ugyanebbe az ársávba lement a 3D TLC-s, 5 év garis Kingston UV500 is, magasabb íráslimittel, úgy meg az jobb vétel. De ha olcsón hozzá lehet jutni, az A400 még mindig verhetetlen lehet árban.
-
válasz
Milka 78 #3019 üzenetére
Akkor nincs mit frissítened, mert a 5.0.6-al szállított(meg olyan magas "szignatúraszámú") FW-hez nem kell ez a frissítés. (mára virradóra új 5.0.7a csomag jelent meg az ADATA oldalán, de az sem tartalmazza a számodra szükséges fájlt, viszont az érdekes, hogy a tegnapi hosszú javítási lista lecsökkent 2-re azaz
"# Improved TRIM operation
# Improved SSD stability")Szóval érdekes.
-
válasz
Milka 78 #3015 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a dolog. Ha igen, akkor pont a lényeg van kitakarva a képeden
Az a lényeg, hogy a Field Updater Signature oszlopában található karaktersorozat utolsó 5 karakterét kell nézni és az ugyanolyan nevű vic kiterjesztésű fájlt kell kijelölni. pl ha a Signature oszlopában 158-0-22788 található, akkor a 22788.vic fájlt kell megadni.Firmware Version 5.0.7a
# Fixed a power management condition where the device failed to respond to COMWAKE, which might have resulted in the SSD not responding without being reset by the host.
# Fixed the normalized value calculation for SMART Attribute 9 (Power-On Hours)
# Fixed a SATA error recovery sequence coming out of PS1.
# Fixed an issue during SMART self-test extended that could cause an unexpected read error.
# Fixed an issue that could have caused the read thresholds to be artificially low during read disturb operations.
# Fixed an issue that could have caused the drive to be unresponsive based on a flash program failure.
# Fixed a theoretically possible instance where an UECC on the flash media while processing unaligned write commands that cannot be corrected by the ECC engine and RAISETM causes invalid data to be returned.Ez meg az a fajta FW javítás, amit nem kérdés, hogy fel kell dobni...
-
Impressa
őstag
válasz
Milka 78 #2969 üzenetére
Nekem is elkerekedett a szemem első pillanatra, de most már nem foglalkoztat annyira.
Elvileg 8-10 év is lehet az élettartama, ha nem lesz semmi gebasz.Csak a virtuális memóriát lőttem ki, a többit úgy hagytam, ahogy van.
jakos73: én még azért talonban tartom a HDD-t, ha az SSD elszállna.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Milka 78 #2966 üzenetére
eleinte én is sokat méregettem, nagyon érdekes dolog volt. mondjuk attól és a sok win telepítéstől is megnőtt rajta az adatforgalom és sok rajta a másolás/törlés is.
ma már (10 hónapja van meg az ssd) úgy az első hónap után pont annyira nem érdekelt, mint amennyire eleinte érdekelt.(#2965) zovipa: samsuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest