- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PitLee #36597 üzenetére
Már tettem a vezérlőre egy "ramsüni"-t. -10fok rögtön
Tovább nem foglakoztat a dolog, szerencsére olcsó cucc (és híg is lett a leve)
Klónoztam rá egy windows-t, az alatt nem érdekel ha kirohad az ssd.
A linux rendszert pedig átraktam egy m2 samu ssd-re. Azon amúgy is több a hely (500GB)Update:
A fedele műanyag, az alja fémlemez, de belülről is festett, tehát a hővezetéshez fel kellene csiszolni és úgy mehetne a gap pad. Amúgy megoldható is lenne, mert a vezérlő pont lefele néz, tehát a fém rész felé.
De nem akarom visszarakni, marad mostmár így.Amúgy sikerült úgy szétszedni, hogy a garancia matrica sem sérült
Szerintem simán elmenne gariba is -
Frawly
veterán
válasz
PitLee #36562 üzenetére
Ja, ez meg a másik, nem is értem, hogy egy 50+k-s SSD-re miért nem lehet jó minőségű hűtőpasztát és normális bordát rátenni gyárilag, ami befér notikba is, tényleg normálisan lehűti a legrosszabbul szellőző helyen is, legfeljebb az ember tesz rá egy ventit, ha desktopba még jobban le akarja hűteni. De már a 30k-s termékkategóriában is bele kéne ennek férnie, pláne, hogy az NVMe-ért általában még mindig felárat kérnek, igaz egyre kevesebbet. Legalább költséghatékonyabb lenne a hűtés, és nem a felhasználónak kéne ezzel kísérleteznie, hogy milyen hűtőpaszta, borda a legjobb rá.
De ezt az Intelnél sem értettem, hogy 100+k forintos procin is kotyvalék hűtőpasztát tesz a hőelosztó kupak és a procimag közé, ami rettenet lerontja a hűtési hatékonyságot. Ez tipikusan az a fillérb4×ás kategória, ami senkinek nem éri meg, mindenki rosszul jön ki belőle.
De ugyanez pepitában, miikor 200 ezres notiba is beteszik az alja TN panelt 1366×768-as felbontásban, 2018-2019-ben is, mikor már a legócskább kínai okostelefon és táblagép is HD/FullHD IPS-sel jön. Szívhatnának inkább gázt, az is olcsó.
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
PitLee #35906 üzenetére
Néztem, nálam semmi hibát nem dobott...
Minden lefutott rendben, még a firmware ellenőrzés is, és nincs frissítés.
Nem tudom hova tenni ezt az egészet.
Tényleg azt kellene, hogy zoltankakuk megnézné haverja gépében, hogy ott mit ír rá?
Ott talál e frissítést, vagy ott sem? Nekem is nagyon be van építve a gépbe.
De lehet ha lesz erőm, akkor kiszerelem és megnézem barátnőm gépébe.
Hátha.... -
Nuada herceg
őstag
válasz
PitLee #35897 üzenetére
Nem. Hiszem, mert ahogy korábban is írtam, 2 kingston ssd van a gépemben. Egy régi, és az új. Fittattam az említett progit és az újra nem talált frissítést, a régire viszont igen. Engedte és frissítettem is. Szóval nem hiszem, h blokkolva lenne a program. Nálam...
De amúgy köszi h próbálsz megoldást találni a problémánkra. Én minden lehetséges megoldást, tanácsot szívesen fogadok.Frawly én nem is tudtam, h van olyan program. Csak az ssd managert ismertem.
Holnap ránézek az általad említett progira. Köszi a tippet. -
-
gya/352
tag
válasz
PitLee #35145 üzenetére
Fastboot nem segít. Akkor azt csinálja, hogy nincs logo, fekete képernyő van, nincs bios prompt és újraindul magától. És utána már megint van a logo, ahol megáll mint korábban. Ha ekkor belépsz bios-ba a fast boot vissza van állva normál bootra. Ekkor gondoltuk azt hogy valami baj van a biossal és ezért lett frissítve, de nem változott semmi.
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee #21513 üzenetére
Hmm a tesztben is írják, de itt is jól látszódik, hogy egy hűtőbordának és egy ventilátornak vagy egy jó szellőző házikónak lehet örülne, a 950 és 951. A teljesítmény azért is ingadozhat talán a videóban mert a magas hőmérséklet miatt lejjebb veszi azt.
-
S-IW
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest