Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Hi
Kaptam ma tesztelésre egy OCZ RevoDrive X2 160GB MLC OCZSSDPX-1RVDX0160 finomságot.
Hogy meglegyen, ha valaki keresi: megy Asus P6X58-al.
Elsőre a 4. Slotba tettem, mert a második 16-os túl közel van a VGA-hoz, de ott nem tetszett a videokártyának. Bootolt a gép, de nem volt kép és pirosan világított a videokari. Át tettem a másodikba, ott egyből jó volt.
Ezután már minden simán ment.
Az eredményei ilyenek, amilyenek, de érezhetően ez eddig a leggyorsabb vinyóm. Pedig már iszonyat sokat trükköztem SSD-kel is, RAID-ben is.
Ez most tetszik
-
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
én megerősíthetem, nem a sebességével van a baj! többször próbálkoztam már alaplapi raid-el, de mindig az lett a vége, hogy összeomlott a tömb. Azon kívűl a raid nagyon bekorlátozza a tuningolási lehetőségeket is. legalábbis eddig nálam rettentően vissza fogta.
viszont most megint belevágok 3 db 32 gigás patriottal!
majd valahogy máskép oldom meg, nem azzal, hogy kihajitom a vinyókat!
Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest