Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sata2, IDE mód

Sebesség, trimm, érétkek ilyesmik a körülményekhez képest rendben vannak?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eltévedt, mert én nem kaptam

-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Miután először befailolt a telepítés, figyelmesen végigolvastam az útmutatásod, és másodjára már AHCI módban volt a SATA config, és ugyanúgy pofonvágott a windows. Szóval ez is letudva(smart monitorink enabled)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A sata IDE az biosban a sima SATA? Csakmert a sata configurenál három lehetőségem van: SATA, RAID, ACHI.
Legeslegelőször elfeledkeztem az Achiról, és SATA üzzemódban ment(illetve nem ment) fel a windows.
Szóval SATA(ide?) volt, és mivel elsőre már (véletlenül) próbáltam ugorjak a 2. pontra? -
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi, azt akarom kérdezni, hogy nagy gond ha nem az első sata csatiba van dugva az ssd? Mivel oda nem tudom bedugni, rálóg a 6950. Azért kérdeztem, mert nem tudok win7et telepíteni az SSDre. Próbáltam figyelmesen elolvasni a bi os or not to bi os cikkedet, de én pl nem tudtam kideriteni, hogy milyen sata vezérlő van az alaplapomon(nem irja az asus): Asus M4N78 SE. Az SSD 120 GB Samsung 840.
A probléma meg az, hogy végigmegy a telepítés(pendriverol), majd a "telepítés befejezésénél" ezt dobja ki:
"A Windows Telepítő nem tudta konfigurálni a Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra."
A microsoft illesztőprogram keresését/letöltését tanácsolja, azt még pont nem próbáltam, ellenben minden mást ami az interneten fellelhető volt. Van vmi ötleted?
Üdv, vismajor -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
ACHI módba állítottam a SATA-t, és megpróbáltam feltelepíteni a winfost.(w7 ultimate)
Elmegy a legvégéig, majd dob egy ilyen hibaüzit:
A Windows Telepítő nem tudta konfigurálni a Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra.Ötlet?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest