Hirdetés
Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
cimabue
üzenetére
Felpörögnek? Mindig pörögnek folyamatosan. Utálom az összes energiagazdálkodási hülyeséget, akármelyik alkatrészről is legyen szó, mert én már rengeteget szívtam velük. Úgyhogy mindig úgy szoktam nyitni hogy a BIOS-ban is és a windows-ban is mindent letiltok amit csak le lehet ilyen téren.
Most is le van tiltva minden. Gondosan ügyelek rá, hogy véletlenül se takarékoskodjon amíg használom. (A VGA az egyetlen, ami takarékoskodhat, az visszaveszi az órajelet ha nem használom, azzal nincs baj) De minden más idegesít. Úgy is lehet takarékoskodni, hogy kikapcsolom, ha nem kell.. ha használom akkor meg működjön nekem normálisan, rögtön de azonnal. 
-
-
DV
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most is le van tiltva minden. Gondosan ügyelek rá, hogy véletlenül se takarékoskodjon amíg használom. (A VGA az egyetlen, ami takarékoskodhat, az visszaveszi az órajelet ha nem használom, azzal nincs baj) De minden más idegesít. Úgy is lehet takarékoskodni, hogy kikapcsolom, ha nem kell.. ha használom akkor meg működjön nekem normálisan, rögtön de azonnal.