- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
válasz
bojan01 #48906 üzenetére
Akkor sajnos passz, mert minden progi szerint minden teljesen rendben van, amit lehetett, azt megtettük és nem változott semmi... Próbálj meg e neten keresni egy tesztet róla, hogy ott mennyit mértek 4K-ban ezen a PATA SSD-n, hátha ez tényleg csak ennyit tud, más ötletem sajnos nincs.
-
válasz
bojan01 #48869 üzenetére
Ja, bocs, szóval a "5. Hogy tudom visszaállítani a Windows 7 alap IDE vagy AHCI driver-ét?"-re keress rá...
Ha sikerül a driver csere és utána sincs változás, akkor a HDS legújabb változatával nézz rá, az részletesebb infót fog kiírni róla, lehet, hogy csak egyszerűen véres a torka a meghajtónak. (Az én progim szerint az SSD-nél fontos alapvető dolgok rendben(az SSD-hez mérten), de nem vizsgálja, hogy vannak-e rossz szektorok vagy egyébb hibavizsgálatot nem végez) -
válasz
bojan01 #48869 üzenetére
Ha sebességben nem is, de legalább, a korábban "nem telepített" szolgáltatás (meg jó eséllyel más) is most rendben van.
Ebben a bejegyzésben keress rá a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" szövegre és ott le van írva a driver csere.
Sok más egyébről is olvashatsz benne, gondolom az XP-s INF drivert sem erőszakoltad fel W7 alá... -
-
Bodor
veterán
válasz
bojan01 #48855 üzenetére
Hát érdekes egy dolog, hogy nem tudni milyen alaplapon van az SSD.
Az szinte biztos, hogy ez a típus nem támogatja a TRIM-et. Ha használtan vetted, akkor lehet le van már harcolva kissé.
Úgy látom Fire/Soul/CD tud neked majd segíteni. -
Bodor
veterán
válasz
bojan01 #48851 üzenetére
Szerintem rossz driver van fent, az intelide erre enged következtetni.
Mutass egy képet, ami ezzel készült. -
válasz
bojan01 #48224 üzenetére
Ha eredeti/érintetlen W7 telepítővel próbálkoztál, akkor azt kellene megpróbálni, hogy egy XP vagy Vista felmegy-e a meghajtóra. Nem tudom, hogy kéz alól vetted, avagy még újonnan sikerült beszerzni az SSD-t, de ha az XP és/vagy Vista felmegy rendesen/zökkenőmentesen/probléma nélkül, akkor kizárható, hogy esetleg az SSD-vel van gond.
-
válasz
bojan01 #48221 üzenetére
Az "éles" indítást hogy kell értelmezni? Felment normálisan, el is indult a telepítés végeztével, be is jött az asztal stb, majd a következő restart-nál már nem?
UI: Mondanom sem kell, hogy csak akkor van értelme a társalgásnak, ha eredeti érintetlen telepítőlemezt használsz és semmi "okosítót" sem. Ha ez esetleg nem így lenne, akkor nincs miről értekezni a továbbiakban.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest