Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
kovsol #39338 üzenetére
Tény hogy sokat eladnak.
De azért nem veszi a nép az ssd-t úgy mint a cukrot,mert azért megkérik az árát.Nagyon kevés embert tudok rábeszélni erre az alkatrészre,mert mindenki azt nézi hogy mennyibe kerül és mennyi tárhelyt kap cserébe...Namost ha rászánja magát,és vesz egy 30k-s ssd-t, az meg besz@rik 2 hónap múlva,azt a user-t nem fogja érdekelni hogy az OCZ milyen selejtszázalékkal dolgozik...Tuti hogy másik márkát fog választani. -
Bodor
veterán
válasz
kovsol #39338 üzenetére
Nemrég olvasgattam elég sokat a "Milyen asztali gépet vegyek? " topikot, és ott szinte minden gépbe OCZ Agility 3-at ajánlanak, ami nem baj, de ez után nem kell csodálkozni, hogy gyakrabban jelennek meg olyan hozzászólások, hogy probléma van az SSD-vel, amelynek egyébként egy jó része szerintem user error.
Én úgy látom, hogy a jó ár miatt a vásárlók 70 %-a ilyen SSD-t vesz.
Szóval arányokat nézve nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne az OCZ SSD-ivel. -
Speed®
titán
válasz
kovsol #38376 üzenetére
Az nem hanme, hanem hanem
De hogy On is legyen: márciusban vettem egy 830/128as Samsungot és elégedetten használom a mai napig, W7/64 alatt zökkenőmentes.
Viszont van egy pici csavar, mert nem origi Samsung, hanem valószínűleg OEM gépekbe gyártották..ennek ismérve, hogy nem a szálcsiszolt dizájnburkolatot kapta, hanem egy sima műanyag tokot, ill. a matrica is eltér..
További difi, hogy ebben inaktív/nincs hőszenzor és nem kezeli a Magician szoftver sem, hiába PM830 Samsung néven mutatkozik be..
A sebessége rendben van, működik a TRIM is rendesen, szóval nincs baj. Viszont ha szeretném a Magiciant használni, mi a teendő? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol #38229 üzenetére
Az ilyen anomáliák miatt kerülöm én továbbra is a SandForce vezérlős SSD-ket.
Papíron nagyon gyorsak, de a mérések mást mutatnak.AS SSD benchmark programot ha elindítod, akkor kiírja, hogy jó-e a partició eltolás. Ezt még érdemes megnézni. (nem kell lefuttatni csak el kell indítani a programot)
-
Pietrosz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest