- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
kissadam22 #46215 üzenetére
Pár napig csinálja, utána lenyugszik, és nem frissít annyit.
Én Win7x64 Home Premiumot raktam fel, SP1-es telepítőről. Első körben 88 frissítés ment fel...
Aztán még vagy 10, raktam fel office-ot, annak is lett frissítése, majd megint, és ismét újra.
Ez szerintem természetesen, hiszen, pl. amíg nem raksz fel egy frissítést, addíg nem derül ki a rendszer számára, hogy ahhoz képest valami megint frissült, mondjuk felkerül az alap IE8 helyett a 9-es. Következő indításkor már annak a biztonsági frissítései is jönnek, satöbbi.Amúgy én is a tiszta telepítést ajánlom. Igaz, hogy át lehet állítani az AHCI-t utólag, de valahogy tényleg nem a legjobb. Nekem volt olyan, így, az utólag átállított AHCI-vel, hogy néha percekre megállt a gép (akkor még HDD-n volt). Semmi lemezművelet, csak állt. Aztán meglódult. Kikapcsoltam az AHCI-t, és megszűnt a jelenség. Természetesen, amikor bekerült az SSD, az volt az első, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam az AHCI-t.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Ahci-ban legyen telepítve, alignálás legyen rendben, amit Magician ajánl azokat csináld meg, TRIM-et HD Sentinel 4(-től) -el ellenőrizd! Röviden ennyire figyelj.
-
apro
senior tag
válasz
Hali
Ujj op. rendszert telepítesz akkor 134.db frissítést fog telepíteni.Legalábbis a tegnapi napig annyi frissítés van,ebbe már benne van a Service Pack 1. is
hali -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
kissadam22 #46212 üzenetére
Ez az SSD-től független. Másrészt normális.
-
válasz
kissadam22 #45961 üzenetére
Sajnos ez megint a szokásos "először telepítek, mint hogy kérdeznék/olvasnék" kategóriájú hiba, mert akkor már tudtad volna, mit és hogyan és biztosan nem utólag próbálod meg AHCI-re állítani a SATA üzemmódot, hanem a telepítés előtt...
Mit lehet most tenni? Először is állítsd vissza SATA IDE módra a BIOS-t, hogy legalább elinduljon újra az OS.
Ha ezzel megvagy, akkor meg privátba dobj egy képet az eszközkezelő/IDE ATA/ATAPI vezérlők csoportról meg az alalapod pontos típusát is add meg -
eszakas
őstag
válasz
kissadam22 #45961 üzenetére
Felcserélted a sorrendet!
Először BIOS átállítás IDE-ről AHCI-ra. kapcsold vissza ide modra keress rá a forumon valahol visszább hogy kell a regisztriben módosítani a bejegyzést az AHCI driverhez. Vagy egyszerűbb ha a BIOS-ban át állítod AHCI-ra és így telepíted a Windowst.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest