Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz
adidas4death
üzenetére
Hali
Létezik,nekem a régi (működik most is)Toshiba l-20-as SateliteS100-as Jó régi és abban sincs Ahci, de mégis beletettem a régi 470-es Samu SSD-ét rá kinlóttam a Win7-et És mint ha kicserélték volna egy újra /írás 130-s olvasás117s és Sata -i van rajta de így is király.Fölég a régi 5400-as HDD-hez képest
Lényeg a lényeg ezek az SSD-ék bitang gyorsak. -
válasz
adidas4death
üzenetére
Kizárt. [link] (van benne több Asrock deszka BIOS beállítása, szinte teljesen olyan is, mint a tiéd)ja, hogy a laptopról lenne szó... Legközelebb azért említsd meg, ne úgy kelljen kilottózni, hogy az asztali vagy a laposról kérdezel...
-
válasz
adidas4death
üzenetére
"Ezt akartam már én is kérdezni, hogy körülbelül mennyi az élettartama pl. annak a 128GB-os 830-as samunak amit ajánlottál te is a másik topicban. "
Fogalmazzunk úgy, hogy a hétmérföldes csizmából is elkopik több garnitúra és a hamuba sült pogácsagyárnak is jó vevője leszel, mire elkopik.(csak a chipset gyártó koboldokkal kell vigyázni, az egy rafinált banda)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
adidas4death
üzenetére
Úgy hozzávetőlegesen 300-400 TB írást bír. Ez napi átlag 10 GB-al számolva (ami sok, kb. a fele a reális) úgy 84 évig.
sacc/kb
Ha halálba szivatod magad és letiltasz mindent amitől rendesen működik a géped (lapozófile, temp, gyorsítótár, indexelés, anáymtyúkja) akkor ezt feltornázhatod 124 évre is. Cserébe szívsz, és előbb-utóbb úgy is megunod.
Aktív témák
Hirdetés
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest