- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
vadkörte #48656 üzenetére
"...Először az alaplap support oldaláról letöltött AHCI driverrel telepítettem (én hülye), de ezzel nem ment a TRIM..."
Nem véletlenül linkeltem, neked is ezt a cikket, de a lényeg, hogy most már minden jól megy.
-
Valdez
őstag
válasz
vadkörte #48577 üzenetére
Erre majd valaki szakképzettebb tud érdemben válaszolni, én egyből lapra kötném ahci módba és úgy frissítenék fw-t. Általában lehet külön a portokat állítani hogy ahci vagy ide módba legyenek, így ha az asztali géped sata-ra van telepítve, de ide módba, így olyan sata portra dugd az ssd-t, aminél nem zavar be ha átrakod azt a portot ahci-ra.
Nemtom mennyire volt ez így világos -
válasz
vadkörte #48502 üzenetére
Azok ISO-k, azaz boot-os CD/DVD vagy pendrive-ról történő frissítést szolgálják.
Számodra egyszerűbb, ha letöltöd a Magician 3.2-t (csak ez kezeli a 840-eseket), ha W8-t használsz, akkor W7 kompatibilis módban telepíted és a Magician-al frissíted. Itt a segítség hozzá: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest