Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy a mostani Samsung F3-am ír 140-130-at simán, eléggé kevés.
Főleg hogy ha maradna szabad hely, az aktuális munkákat (általában 2-3 GB .psd file 120 mega / db + raw file-ok) azon tárolnám, hogy gyorsan meg lehessen őket nyitni. Nos itt jön a probléma... fotosopp közben állandóan nyomogatni kell a CTRL-S-t mert könnyen el lehet cseszni (lefagy a gép, áramkimaradás, véletlenül bezárom stb... ) Itt meg elvérzik a 35 MB/sec-el...Ez biztos.
Vagy kb 5 percenként 120 MB írást nem bír ki az SSD? (4-5 éves élettartam azért minimum legyen már...) és inkább HDD-n kell tárolni és írni ezeket?
Másik bajom az Intellel, hogy csak 40 GB....Azaz kb 30 GB-ot szabad használni
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt. 
Amúgy mégvalami: Ha PS-ben megvan nyitva 3-4 kép, és szerkesztve, akkor scratch disket jól teleírja 2-3 GB -al is néha. Ez SSD esetében megint ki lenne lőve? Tehát kinyírja?
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt.