Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
sir fg
üzenetére
"Ha sok RAM-od van, akkor eleve ritkán használja a Windows lapozásra a háttértárat" - ez így nem igaz. Ha be van kapcsolva a lapozófájl, akkor azt használni fogja. 16GB mellett állandóan kerregett a vinyóm (mert még a hangos verzió van). Kikapcsoltam a lapozófájlt, és most abbahagyta a kerregtetést. Érdekes, hogy most elfér a 16GB RAM-ban anélkül, hogy a vinyóhoz kellene nyúlnia. Szóval a lapozófájl működése nem egyszerű, nem hiszem, hogy pár óra alatt meg lehetne tanulni az alogoritmusát.
De szerintem se menjen a RAM diskre a lapozófájl. Mivel egy áramszünet alatt elveszhet a tartalma, ezért én olyanokat rakok rá, ami nem okozhat problémát, de mégis gyorsít. Pl. a chrom / ie internet tempjeit. A Photoshop temp fájljait, stb. Ezek sok-sok kis fájl olvasása (ez a 4k read tesztnek felel meg).
Tényleg, engedjetek rá egy Crystal-t a Ramdiskre...
Majd megtudjátok mi az a gyors. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
d@minator
addikt
válasz
sir fg
üzenetére
Ha kikapcsoltam a lapozófájl akkor nem volt jó. Ezért valahova kellett létrehozni. Csináltam egy majd 1GB-ás lapozót 1GB Ramdisken azóta rendben (pár napja). Most szerintetek tegyem át HDD-re?
1-3GB RAM-mal tényleg paradoxon. Lehet 4-gyel is. Amúgy van erre topik.[link](#42137) S.O.S.: Oda a Crystal benchmark default eredményejket kell feltenni?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd megtudjátok mi az a gyors. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)