Hirdetés
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Különösebben nem érdekel. Az SSD van értem, és nem fordítva, és így is 98 % a kondíciója, és a teljesítménye meg 100%, és 9 hónapja használom, szóval sokat ki fog még bírni, de ha még 29 hónapot megy, a garanciaidő végéig, akkor sem leszek talán elégedetlen.
(#42056) davidsz: Evvel nem értek egyet, mert mások a felhasználói szokásaink, és körülményeink. Dokumentumom kevés van, de képekből vagy 150 GB, a többiről meg nem beszélve. Ha minden ilyen dolgot az SSD-n tartanék, akkor az 512-es sem lenne elég. Dokumentumokat, meg képeket meg egyébként sem tartok a "C" meghajtón, mert nem biztonságos, ha csak nincs belőlük egy tükörmásolat egy külső meghajtóra naponta....
Játszani nem játszok, szóval oda sem kell a nagyobb tárhely. Én szerintem 2 Oprendszerrel kényelmesen elférek egy 120 GB-os SSD-n.
Van pár ( 7 TB ) háttértáram, és a Diskeeper annyira rendben tartja őket, hogy szinte meg nem mondanád, hogy nem SSD-ről nyitod meg a képeket, illetve bármit ami rajtuk van. Hozzá kell tenni, hogy ehhez kell egy ACDSee Pro 5 a képnézegetéshez, amely szerintem a leggyorsabb képnézegető többek közt.
A 10-20 MB-os NEF képeket csak úgy pattogtatja! -
DeFranco
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Tegyük már ezt rendbe egy kicsit, mert nagy a kavar az információk között.
Egy MLC chipes SSD hány írási ciklust képes elviselni a specifikáció szerint, valamint reális és óvatos becsléssel a valóságban?
(Tudtommal 10.000 / 5.000 / 3.000)
Ez azt jelenti-e, hogy közelítőleg az SSD kapacitásának ennyiszeresét lehet rá írni az élettartam alatt (nyilván becslésről beszélünk megint)
(Tudtommal igen, 64 GB-os példány esetén ez 64 TB / 32 TB / ~19 TB)
Van-e különbség az egyes típusok között valamilyen egyéb paraméter alapján?
(Én a Samu 830-nél 5.000 ciklust gugliztam, Vertex 3 esetén 3.000-et, ezért kérdezem, persze ez lehet tévedés)
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest