Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem tudnál kihasználni két 40-es kingston-t raid0-ban. Itt már a sata vezérlő szűk keresztmetszetté válik. Most így az ssd korszakban nagyon hamar kevés tud lenni a 3gbps sávszél. Főleg ha van még a vezérlőn több más vinyó is. Én is gondolkodtam egy második ssd-n, de közben láttam vhol egy tesztet két 40-es kingston-ról. Volt ugyan gyorsulás, de nem egetrengető. Inkább írásnál jön jól a 80 mega/sec. Elérési idő meg ugye kétszereződik. Kevés a gyorsulás a kétszeres árhoz viszonyítva. Na majd talán a 6 gigabites vezérlőkkel...
szerk: sztem tökéletes példa erre a crossfire ill. a... izé. az nv-nek a többkártyás megoldása.
(nem beszólni, nv fan vagyok
)
Azok sem érik meg a többletbefektetést szerintem. Inkább egyetlen gyorsabb ssd. Max később veszel mellé mégegyet.
Jelenleg.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem beszólni, nv fan vagyok
)