- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Certee
senior tag
Volna egy olyan problémám is, hogy nekem itt a fórumban nincs ott a gombok között az hogy új témát nyithassak. Csak a témákon belül van ott az új hozzászólás gomb. Mitől lehet ez? Hogyan nyissak új témát?
-
Certee
senior tag
Sziasztok!
Flash weboldal:
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet egy képnézegetőnél a thumbnails képek gombjainak adni egy olyan funkciót, hogy ha rákattintok akkor egy külső txt fájlból behív egy megjegyzést a képekhez. Ezt úgy kellene, hogy minden képhez a megjegyzést ugyanabból a txt fájlból hívja meg, hogy ne kelljen annyi fájl ahány kép van. Remélem érthető volt. Ha valaki meg tudna dobni egy fla-val azt nagyon megköszönném. -
Gergeli
tag
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, innen már igyexem elindulni. Természetesen, ha valakinek korszakalkotó ötlete, kész scriptje van, ne tartsa vissza :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Régen Flasheztem, de megpróbálok segíteni.
Nem pontosan értettem, hogy milyen úton-módon építed az oldalt. A menü Flash, az oldalak HTML? Ebben az esetben tényleg bonyolult lesz a dolog, mindig figyelned kell, hogy mit nyitottál meg és ahhoz kell a moviet szabni, ez egy kevés actionscriptelést is igényel.
Azt hiszem, ha külön moviekban töltöd be az adott oldalakat, akkor azt hiszem nyitva marad a menü.
Ha nem felejtem el, este pontosabban megpróbálok utánanázni Neked. -
L3zl13
nagyúr
A következőképp képzelem.
Ha nincs szerveroldali script, akkor a főoldal mondjuk main.html az aloldal pedig site1.html.
És a flashnek figyelnie kéne, hogy melyik oldalon hívódott meg. Ha main-en, akkor induláskor zárva legyenek a menük, ha a site1-en akkor nyitva.
Ha van szerveroldali script akkor még egyszerűbb. Minden oldal mondjuk a main.php-ben van benne, csak a GET-tel küldött értékektől függően más az oldal tartalma.
Ez esetben egyszerűen úgy echóztatod vissza a flash hívását, hogy valamilyen paramétereket is megadsz php-ből a GET-es értékekltől függően.
Sajnos nem ismerem a flash-t szóval csak általános tanácsokat tudok adni, konkrét szintaktikát nem. -
engusz
veterán
[L]http://www.swf.hu[/L]
Én innen nagyon sok tudást és anyagot merítettem már a munkám során! Csak ajánlani tudom! -
L3zl13
nagyúr
Ha az oldal a flash-el újra betöltődik, akkor persze, hogy bezáródik a menü.
Valahogy azt kéne megoldani, hogy a flash figyelje, hogy honnan hívódott meg. És a szerint induljon.
Vagy ha valamilyen szerveroldali scriptet is használ az oldal, akkor nem is kell a flashnek figyelnie, csak lehessen paraméterezetten indítani. -
Gergeli
tag
Hi PH! tudorok!
A problémám a következő: Adott 1 oldal, amiben flash menü található. A főmenüre kattintva nyílnak ki az almenük. Ha kattintok valamelyik almenüre, akkor bejön az almenü oldala, de sajna becsukódik az előzőleg lenyitott almenü.
Hogy lehetne megoldani, hogy kattintás után is nyitva maradjon, a frissülés után. Ha minden kötél szakad, akkor 2 külön framebe teszem a menüt és a tartalmat, de ezt nem igazán szeretném.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata, kérem ossza meg velem.
G.
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest