- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Találtál átalakítót a kamerához?
Nekem is kéne... -
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ma a fél délelőttöt azzal töltöttem, hogy - egy számomra idegen területen - eligazodjak a kérdésben, hogy dugok régi kamerát egy új laptopra.
A régi kamera persze nem annyira ősrégi, de DV kazettás.
És hát jó lenne a laptopon látni a tartalmakat (szerkesztés...), amely laptop meg annyira új, hogy azon már bővítőkártyahely sincs.
Első, hozzá nem értő gondolatom az volt, hogy nyilván kell egy kacifántos kábel, és helló. De nem találtam. Aztán felvilágosultam, hogy ilyen nem létezhet, azért nincs. Mert hogy a FireWire az egy hálózati csati és hogy közvetlenül a memóriába akar írni, vagy mi.
Bár nem értem, de azért nem szabad feladnom. Ezért kérdezlek most titeket. Szerintetek ha:
1. lépésben kibővítem a laptopot egy ilyen bővítő bővítésével [link] vagy [link], és
2. lépésben beledugok egy ilyent FireWire-t csináló ExpressCardot [link],
akkor az működni fog?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy van valami sokkal huszárosabb ötletetek arra, hogy a videókat meg tudjam vágni?

Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)