- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Találtál átalakítót a kamerához?
Nekem is kéne... -
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ma a fél délelőttöt azzal töltöttem, hogy - egy számomra idegen területen - eligazodjak a kérdésben, hogy dugok régi kamerát egy új laptopra.
A régi kamera persze nem annyira ősrégi, de DV kazettás.
És hát jó lenne a laptopon látni a tartalmakat (szerkesztés...), amely laptop meg annyira új, hogy azon már bővítőkártyahely sincs.Első, hozzá nem értő gondolatom az volt, hogy nyilván kell egy kacifántos kábel, és helló. De nem találtam. Aztán felvilágosultam, hogy ilyen nem létezhet, azért nincs. Mert hogy a FireWire az egy hálózati csati és hogy közvetlenül a memóriába akar írni, vagy mi.
Bár nem értem, de azért nem szabad feladnom. Ezért kérdezlek most titeket. Szerintetek ha:
1. lépésben kibővítem a laptopot egy ilyen bővítő bővítésével [link] vagy [link], és
2. lépésben beledugok egy ilyent FireWire-t csináló ExpressCardot [link],
akkor az működni fog?Vagy van valami sokkal huszárosabb ötletetek arra, hogy a videókat meg tudjam vágni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest