- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Oliverda #750 üzenetére
Hát, ajánlanám szíves figyelmedbe ezt, aztán meg ezt. Aztán majd ha nem azt látom, hogy tízből ~kilenc hozzászólás az említett háromból kerül ki, én sem fogom forszírozni, hogy miért kellene elhallgatnom egy ezzel is foglalkozó topikban, ha bajom van valamelyikkel.
Abban teljesen igazat adok, hogy (nem)kissé túlteng a curve már a legelső hsz óta, és úgy kell nagyítóval keresni az egyebeket, olyan elenyészőek. -
zseko
veterán
válasz
Oliverda #748 üzenetére
"FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése"
Curve nem való ide, mert van topikja.
Transferwise nem való ide, mert van topikja.
Revolutnak szintén van topikja, így az sem való ide, mint ahogy így a PayPal sem, meg a Simple sem, akkor mégis, mi való ide? -
-
zseko
veterán
Igen. Nem számít, ahogy az sem, hogy másik eszközön próbálom, mivel a kártyaadatok a felhőben vannak, így bejelentkezés után ugyanott folytatja a másik eszközön is, ahol abbamaradt, így ugyanazzal a kártyával újra megpróbálni nem lehet. Max új email címmel kezdhető nulláról.
(#743) Pikkolo^^ Nem kívánom kifejteni bővebben, de igen.
-
zseko
veterán
Hát ez a Curve nálam nagy kurva. Három kártyám adatait is 'elnyelte' és elmentette a felhőbe, de egyet sem fogad el (mármint bank által vissza lett utasítva a tranzakció; egyszer jött kód is amit visszaírtam, de persze akkor is hibát írt az app, és ennyi, ugyanazzal a kártyával pedig nem lehet még egyszer próbálkozni), persze kitörölni szintén nem tudom, mert amíg nem fogadja el, addig be sem lehet jutni.
Vasárnap rájuk írtam twitteren, kérték direct message-ben az email címet, elküldtem, plusz írtam nekik rendes emailt is, de gépi válaszon kívül semmit nem reagáltak. Fasza banda. -
zseko
veterán
Már kérdezem, de azért már egyszer
Haveromék nyáron autóval jönnek haza angliából (legalábbis ez a terv). Visszaúton mennék velük, pár helyen megállnánk európában, majd angliából repülővel hazajönnék. Melyik/milyen kártyát lenne érdemes használni erre? TW kártyám az van, már tavaly igényeltem. Ez elég, vagy jobb/érdemesebb a Rev/CV?
-
zseko
veterán
válasz
flegga92 #683 üzenetére
2500Ft?
Én ritkán, és keveset szoktam utalni (meg itt nincsenek is ilyen mindenféle külön csomagok), így csak a mobilbankdíj van pluszban (465Ft) általában a kimutatáson. Ha több jóváírás lesz 250e-nél akkor már ez se lesz, akkor az egyedüli amit fizetni kell az az éves bankkártya díj, valamint az utalás 0.3%-a.
(#684) Oliverda) nekem ad egy megnyugtatást, hogy azonnal tudom bármi van. Még ha nem is örülök neki. Az angol bankomnál nincs ilyen (nem láttam) legtöbbször csak másnap láttam a vásárlásokat, és visszamenőleg sem végtelenig látni.
Más Revolutra regisztrálás után jutott eszembe, hogy esetleg ajánlás útján jobb lett volna...
Ha törlöm és újra hozzáadom magam linkkel, akkor meg lehet még játszani, vagy akkor ez így bukta már?
Verify-t nem csináltam meg.
Megint más, melyik kártya jobb a Mastercard vagy a Visa? (Mondjuk 250e felett választási lehetőség nincs, csak Visát adnak :/)
-
zseko
veterán
Nagyon nem ide tartozik, csak kíváncsiságból megnéztem az otp ajánlatait (melyik az ahol 0.2%-ért lehet utalni), hát nekem elég durva 'lehúzási' díjaknak tűnnek elsőre (vagy csak rosszul kommunikálják). Ez az (egyik) kedvencem:
'Díjmentes számlavezetés, Prémium szolgáltatással
Díja: 999 Ft/hó' -
zseko
veterán
Üdv, két kérdésem lenne.
Az első inkább elméleti (mert pár hónap múlva valószínűleg egyébként is megoldódik), de már bejött a fejembe a kérdés és igen kíváncsi vagyok: van a bankoknál a 250e-es jóváírási szint, ami fölött ugye kedvezőbb, vagy akár teljesen nulla a számlavezetési és egyéb költség (MKB-nál például még az éves kártyadíjat is elengedik). TW-Rev-CV párosokkal működhet-é, hogy egyikkel leveszek pénzt majd másikkal visszautalom?
Vagy csak haverral szimplán utaltassam át (persze úgy a legjobb ha neki ingyenes) azt a pár ezer forintot, ha már úgyis kp-t venne ki?
Addig oké, hogy pl. a TW 0.004%-ot levon kártyás feltöltéskor, viszont ha hitelkártyáról töltöm (és kártyás vásárlásnak veszi), akkor az meg 1%-ot jóváír, így pl. 10e-nél 40 vs 100 forint, vagyis 60Ft pluszban vagyok (elméletileg), na de innen hogyan tovább?
Másik, jobban érdeklő: haveromék nyáron autóval jönnek haza angliából (legalábbis ez a terv). Visszaúton mennék velük, pár helyen megállnánk európában, majd angliából repülővel hazajönnék. Melyik/milyen kártyát lenne érdemes használni erre? TW kártyám az van, már tavaly igényeltem. Ez elég, vagy jobb/érdemesebb a Rev/CV?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest