- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Már percenként néztem a fórumot
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,
nem értem miért veszett el ez a játék ennyire, 1nek a grafikája sem zavaró, játékélmény még ugyan az. Remélem valamilyen szinten sikerül újraéleszteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,