Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Egy gyenge pillanatomban támadt egy ötletem, hogy csináljunk egy magyar final fantasy honlapot, amin fent van minden info az összes részről, itemek, rejtekhelyek, világ térkép, végigjátszás, aztán belegondoltam, hogy több mint 25 részről...
bár ha jól tudom amerikában jelentek meg olyan részek, amik itt már régebben, csak más néven. De egy FF MMO-val szívesen eljátszanék, de hát havidíj mellett esélytelen. F2P ha nincs korlátozás játékban, csak itemekben, akkor még az is jó, de havidíjra nincs pénzem :/
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár ha jól tudom amerikában jelentek meg olyan részek, amik itt már régebben, csak más néven. De egy FF MMO-val szívesen eljátszanék, de hát havidíj mellett esélytelen. F2P ha nincs korlátozás játékban, csak itemekben, akkor még az is jó, de havidíjra nincs pénzem :/