- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Nem játszottam vele, a dvd fóliás bontatlan.
Mint fentebb jeleztem már, a playonline-ért nem rajongok. Csak a gyüjtemény kedvéért szereztem be.
Ha lenne rengeteg szabad időm akkor beregelnék, már a próba kedvéért is. Egyébbként 30nap ingyen game jár hozzá.(#54) ldave: Alakul. Bár én csak a Nintendó, és Playstation, és Pc verziókat gyűjtöm. Ezek az eredeti alapkiadások. A pc pedig ritka. Az egyébb masinákra megjelent verziók csak klónok.
Itt hirdetnek egy gyűjteményt, véletlenül itt is csak a két fajta konzolra, és pc verzió van. Az más kérdés hogy a Platinum verziók gyűjtői szempontból értéktelenek, csak játékra valók.
De itt az ebay példa is, 1. -
2.. Az előzőzőre érdemes lenne rámozdulni, persze ha az anyagiak engedik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest