Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Végigjátszásonként én is beleöltem 120-130 órát (talán háromszor vittem végig eddig azt hiszem), de azt a feeling -et sosem hozta, amit mindig megkaptam az FF játékoktól. Ha ennyire nem nyúlnak bele a harcrendszerbe, talán jobban tetszene. Azt nem mondom hogy csinálhattak volna jobb sztorit és zenéket, mert nagyon jól össze van rakva mindkettő, engem annyira nem fogott meg, de ez mind ízlések és pofonok kérdése. 
Dobj fel egy PS emut, nyomd végig a IX -t (már ha megvan lemezen).
Bár emulátorral nem az igazi..(#30) ldave
És ez így van jól!
Szerintem nincs olyan rajongó, akinek 100 % -ig tetszene az összes FF rész. Vagy ha valaki ezt állítja, akkor túlontúl elfogult. (Bár nagy a világ, hátha valakinek tényleg mindegyik teljesen bejön.
)
Szerintem ez a gyökeres harcrendszer megváltoztatás amúgy is elég megosztó volt, elvégre ennyire nagy változások sosem voltak. Ez valakinek bejön, valakinek kevésbé.
Eleinte élveztem én is, mint újdonságot, de aztán a játék felénél elkezdett untatni ez az mmo -s harcrendszer. De azért vannak a játékban elég látványos boss fight -ok, amik tetszettek ebben a fajta harcrendszerben. Meg jó dolog az is, hogy bár minden karakternek megvan a maga specialitása fegyverzet terén, de ha megtanítod nekik Licence Board -on hogy más fegyvereket is használjanak, akkor mással is lehet csapkodni. Sőt, jó volt az is hogy akár kézzel is "verekedhettem", nem volt muszáj fegyvert adni nekik.
Bár a sikeres csatákhoz egyértelműen kell valami fegyver, én általában mindenkinek kardot adtam. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végigjátszásonként én is beleöltem 120-130 órát (talán háromszor vittem végig eddig azt hiszem), de azt a feeling -et sosem hozta, amit mindig megkaptam az FF játékoktól. Ha ennyire nem nyúlnak bele a harcrendszerbe, talán jobban tetszene. Azt nem mondom hogy csinálhattak volna jobb sztorit és zenéket, mert nagyon jól össze van rakva mindkettő, engem annyira nem fogott meg, de ez mind ízlések és pofonok kérdése.
Szerintem nincs olyan rajongó, akinek 100 % -ig tetszene az összes FF rész. Vagy ha valaki ezt állítja, akkor túlontúl elfogult. (Bár nagy a világ, hátha valakinek tényleg mindegyik teljesen bejön.
)
Bár a sikeres csatákhoz egyértelműen kell valami fegyver, én általában mindenkinek kardot adtam.