Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz orkester #31 üzenetére

:) Végigjátszásonként én is beleöltem 120-130 órát (talán háromszor vittem végig eddig azt hiszem), de azt a feeling -et sosem hozta, amit mindig megkaptam az FF játékoktól. Ha ennyire nem nyúlnak bele a harcrendszerbe, talán jobban tetszene. Azt nem mondom hogy csinálhattak volna jobb sztorit és zenéket, mert nagyon jól össze van rakva mindkettő, engem annyira nem fogott meg, de ez mind ízlések és pofonok kérdése. :)

Dobj fel egy PS emut, nyomd végig a IX -t (már ha megvan lemezen). :) Bár emulátorral nem az igazi..

(#30) ldave

És ez így van jól! :K Szerintem nincs olyan rajongó, akinek 100 % -ig tetszene az összes FF rész. Vagy ha valaki ezt állítja, akkor túlontúl elfogult. (Bár nagy a világ, hátha valakinek tényleg mindegyik teljesen bejön. :DDD )
    Szerintem ez a gyökeres harcrendszer megváltoztatás amúgy is elég megosztó volt, elvégre ennyire nagy változások sosem voltak. Ez valakinek bejön, valakinek kevésbé. :) Eleinte élveztem én is, mint újdonságot, de aztán a játék felénél elkezdett untatni ez az mmo -s harcrendszer. De azért vannak a játékban elég látványos boss fight -ok, amik tetszettek ebben a fajta harcrendszerben. Meg jó dolog az is, hogy bár minden karakternek megvan a maga specialitása fegyverzet terén, de ha megtanítod nekik Licence Board -on hogy más fegyvereket is használjanak, akkor mással is lehet csapkodni. Sőt, jó volt az is hogy akár kézzel is "verekedhettem", nem volt muszáj fegyvert adni nekik. :D Bár a sikeres csatákhoz egyértelműen kell valami fegyver, én általában mindenkinek kardot adtam. :)

Új hozzászólás Aktív témák