Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Szia Mister_X, Idave!

Anno én a 8 -ról olvastam az 576 -ban, annak a számnak a címlapján a játék főszereplője, Squall (Javítsatok, ha rosszul írtam a nevét, de a 8 -al nem játszottam, így nem vagyok biztos teljesen a srác nevében
)
de akkor már elkezdtem a 9 -el játszani. Aztán amikor a kezembe jutott az a szám, egyből nekiálltam olvasni.
Kedvenc jelenet? Nem is tudom, szinte mindegyik részből van, a számomra jobban tetsző részekből több is, de a kevésbé tetszettekből is van 1-2.

Azért kiemelek egyet, épp ma kezdtem el újra játszani a 9 -el, a játékból máig az egyik kedvenc rész: (Spoiler, ha valaki még nem játszott vele, de szeretne a későbbiekben!) [link]A zenétől még most is a hideg ráz, annyira ott van, és szerintem a játékbeli történés is magáért beszél.

Zenében csatlakozok hozzád Idave, egyik kedvencem a To Zanarkand.
Viszont ami a To Zanarkand -nél is jobban tetszik, az a X-2 -ből az [Eternity: Memory of Lightwaves]Amikor a játék során felcsendül a Bahamut elleni harcban, ááá..

Ha játszok a játékkal, mindig megnézem az intro -t, gyönyörű ez a dal, sőt, bevallom férfiasan amikor a játékban különböző szép, szomorú jelenetekben felcsendül, meg is hat.
Amúgy igen, én is így vagyok vele, hogy a X (ami az X-2 -vel együtt a Final Fantasy kedvenc lista első helyén áll nálam) Yuna történetéről szól. (Ahogy aztán utána a X-2 is, de ott alapból Yunáról szól az egész, nincs mellék főszereplő, mint ahogy Tidus -t annak érzem a X -ben.)
Kedvenc karakterem: Yuna.
(Mily meglepő mi?
)
Imádom, úgy ahogy van. Tetszik ahogy a X -ben kicsit visszafogottabb lány, a X-2 -ben meg igazi vadóc.
A karakterének a jelleme, az ő története, nagyon megfogott.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)