Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

Szia Mister_X, Idave! :)

Anno én a 8 -ról olvastam az 576 -ban, annak a számnak a címlapján a játék főszereplője, Squall (Javítsatok, ha rosszul írtam a nevét, de a 8 -al nem játszottam, így nem vagyok biztos teljesen a srác nevében :D )
    de akkor már elkezdtem a 9 -el játszani. Aztán amikor a kezembe jutott az a szám, egyből nekiálltam olvasni. :)

Kedvenc jelenet? Nem is tudom, szinte mindegyik részből van, a számomra jobban tetsző részekből több is, de a kevésbé tetszettekből is van 1-2. :)
    Azért kiemelek egyet, épp ma kezdtem el újra játszani a 9 -el, a játékból máig az egyik kedvenc rész: (Spoiler, ha valaki még nem játszott vele, de szeretne a későbbiekben!) [link]

A zenétől még most is a hideg ráz, annyira ott van, és szerintem a játékbeli történés is magáért beszél. :)
    Zenében csatlakozok hozzád Idave, egyik kedvencem a To Zanarkand. :) Viszont ami a To Zanarkand -nél is jobban tetszik, az a X-2 -ből az [Eternity: Memory of Lightwaves]

Amikor a játék során felcsendül a Bahamut elleni harcban, ááá.. :)
    Ha játszok a játékkal, mindig megnézem az intro -t, gyönyörű ez a dal, sőt, bevallom férfiasan amikor a játékban különböző szép, szomorú jelenetekben felcsendül, meg is hat. :)

Amúgy igen, én is így vagyok vele, hogy a X (ami az X-2 -vel együtt a Final Fantasy kedvenc lista első helyén áll nálam) Yuna történetéről szól. (Ahogy aztán utána a X-2 is, de ott alapból Yunáról szól az egész, nincs mellék főszereplő, mint ahogy Tidus -t annak érzem a X -ben.)

Kedvenc karakterem: Yuna. :) (Mily meglepő mi? :D )
    Imádom, úgy ahogy van. Tetszik ahogy a X -ben kicsit visszafogottabb lány, a X-2 -ben meg igazi vadóc. :)
    A karakterének a jelleme, az ő története, nagyon megfogott. :)

Új hozzászólás Aktív témák