Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Néha-néha látok Final Fantasy híreket, és örömmel tölt el, hogy még mindig van aki játszik vele. Én még csak most kezdtem, de egyből magába szippantott a játék világa, alig tudom letenni. Szoktam látni külföldi live stream-eket ahol kisebb csapatok, baráti körben játszanak és nagyon hangulatos, sajnos magyar közösségi oldalt, fórumot nem találtam ami aktív. A kérdésem az lenne, hogy volna-e igény egy magyar Final Fantasy közösséget kialakítani, élő adásokat tartani, összeszedni a magyar játékosokat, esetleg találkozókat tartani?
Ez csak egy kósza ötlet, nem tudom, egyáltalán van-e még magyar aki játszik régi FF játékokkal(1,2,3,4,5,6).
És ha van rá igény nagyon szívesen venném ha lenne más valaki is, mert egyedül nekem nem fog menni, és még friss játékos vagyok. Volt már nagyon sok dolog amit el vállaltam, de nem tudtam teljesíteni, nem szeretnék ebbe a hibába esni. Szóval hányan vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest