Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
3500ft a Rush BR-en.[link]
-
Bad Pritt
félisten
Nincs feliratos Holtodiglan. Ratyi Útvesztő bezzeg van.

-
Pearce
aktív tag
Ahogy láttam, még senki nem linkelte: Az Intoucables remake is halad
"Jelenleg úgy néz ki, hogy a főszereplő párost Colin Firth és Kevin Hart alakítja."
-
negyven2
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Integra
üzenetére
A trailer jó, a film viszont eléggé kérdéses. Kapásból a neve, aztán a poszter, so america, much wow.
-
Bad Pritt
félisten
Holy shit.

-
Bad Pritt
félisten
Szerintem viccen kívül a They're taking the hobbits to Isengard videóból ismerősebb lehet a csávó, a Tell me where is Gandalf, for I much desire to speak with him az ő eastwoodi egysorosa.

Ő volt ugye Galadriel oldalbordája.
-
Integra
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
lol, én meg nem is emlékeztem rá

-
haypro
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem is volt valami nagy szerepe...

-
Gabás
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
nehéz is lenne, mert szinte végig rajta van a sisak

-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
Viktória - A zürichi expressz
Egyszer, még jó sok évvel ezelőtt feldobtam egy kérdést egy kisebb társaságban, miért van az h ennyire tudom élvezni a magyar filmeket - nyilván persze a jól sikerült magyar alkotásokat.. miért tud ennyire lebilincselni és magába szippantani, ahogy a pesti utcákat mutatja csak a vászon egy egyszerű pabadamm-zene alatt. Azt mondta az egyik srác - mosolyogva -, mert rólunk szól..
Így voltam, vagyok a mai napig és leszek is azt hiszem én már csak ezzel. Nyilván ez a téma nem feltétlen rólam szól, de ha valami történik egy pesti utcán, vagy ismerős képeket látok egy szürreális képi világba csomagolva, milliárdszor erőteljesebben leköt 20 galaxis védelmezőnek 500megatonnás robbantásánál vagy idióta vígjátékok túlhájpolt jajj füvezünk most és milyen kacagtatóak vagyunk-erőlködéseinél.. soha, meg sem tudja közelíteni azt a hatást, amit ilyenkor kapok, ha egy igazán jól sikerült magyar - vagy magyar koprodukciós akárminek adhatom oda magam
Ez a mozi nagyon jó lett. számítottam rá egyébként - Integra kolléga reagált is rá
- de hát szóval.. ez a Nagy Zsolt gyerek egy állat. hogy imádtuk a figuráját amit adott nekünk a Kontrollban, mennyire zsigerből hozta le, meg hozza le most ezt a szerepet is. áh, zseniális. Angéla.. egy csoda. nem tudok mit hozzáfűzni
A címszereplő lány pedig egy amatőr, de ha nem írnám le ezt most, vagy nem néznél utána, sose jössz rá, úgy tálalja a szerencsét próbáló cigány lányt a práter utcából
script tökéletes, fényképezés szintén, sallangmentes, drámai amennyire kell, de nem esik túlzásba, erre egyszerűen odafigyeltek. ahogy az interjúban is mondják, nem doku-t akartak, játékfilmet. de nem hálivudi muzikeltA témája meg... az ami. Ehhez mit lehet hozzáfűzni megint csak? hiszen mindenki tudja miről van szó, de ilyen jellegű filmet talán a K2-t láttam utoljára Dobray-tól
De az egy riportfilm volt.
10/10

-
kenny123
addikt
-
-
BITBOYS
addikt
Olasz megjelenés kicsit durva
The Drop -
devil-k
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ha nem érdekelte WS-t a folytatás, akkor "no comment". Lehet, hogy így még jobb mozit fognak kihozni, bár ezt erősen kétlem. Pedig szerintem jó film a Legenda vagyok, nem is értem, miért nem akar vele foglalkozni. Apropó! Az utolsó értelmes filmje szerintem a Hét élet volt.
-
gyuromoj
veterán
American Sniper - Első képeken Clint Eastwood új filmje
Újabb traileren a The Imitation Game
Black Sea - Trailer
Csúcsformában - Készül a sorozat!
Szemfényvesztők 2 - Daniel Radcliffe csatlakozott a stábhoz
Csillagok között - A legújabb előzetes
Förtelmes Főnökök 2 - itt egy újabb előzetes
Angry Birds - ők lesznek a madarak hangjai
Robert Downey Jr. szerint mégis lehet Vasember 4
Újra sínen a Zombieland 2! -
Bad Pritt
félisten
Ez a Zatoichi mekkora film még mindig, hihetetlen. Az effektek mondjuk kissé megmosolyogtatóak, de szerintem még pont az a kategória, hogy nyugati ember is könnyen befogadhatja, mégis elég japános lett.
-
mayday00
őstag
..
-
Integra
titán
-
BITBOYS
addikt
Good Kill (2014) Akit esetleg érdekel a téma..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
szinte biztos vagyok benne, h tetszeni fog. bár nem Török-film és nem is az a fajta ifjúsági, könnyed hangvétel, de - már csak a szereplő-gárda miatt is - a moszkva tér óta nem tapasztalt élménnyel és elégedettséggel fogok szerintem távozni majd a hátsó mozifolyosóból
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
pont tegnap néztem a trailerért, lehet, hogy egyik este mozi lesz belőle. már csak azért is mert 2500 ember váltott rá csak jegyet, ami számomra árulkodó a filmkritikákkal együtt. pedig én aztán minden vagyok, csak magyar filmes nem...

volt egy exem, ő is kint volt svájcban, műkörmös lány és abban is akart dolgozni, aztán mikor elvették az útlevelét kint, akkor jött rá, hogy nem igazán a szakmájának megfelelő helyen akarnak neki munkát adni és hogy kikbe akadt... visszalopta az útlevelét és vonaton hazamenekült, miközben még üldözték is.
-
Tibiajax
nagyúr
[link] a legközelebbi film, amit megnézek a moziban.

-
pohár
félisten
na, Daniel Redcliffe is Szemfényvesztő lesz
-
Rx
aktív tag
Rég jártam már erre...
Godzilla (2014)
A trailerek alapján jobbra számítottam...egyszer nézhető kategória. Néha viszont aránytalannak éreztem a szörnyeket...Csillagainkban a hiba
Nem én vagyok a célközönség, de kellemesen csalódtam a filmben. Érzelmi hullámvísút, egyszer fent, egyszer lent. Abszolút ajánlható mindenkinek, de elsősorban tiniknek. -
brownus
veterán
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Egyik sem és nekem sem kell magyarázni, de a régi motorosok, mint te is, tudod, hogy vannak ilyen időszakok, amikor ezt nem lehet kikerülni

Én pl. szimplán átgörgetem a topic nagy részét most már, mert amikor mindent olvastam/néztem, én is belefutottam ebbe.
Annyi előnyöm van, hogy melóhelyen rengeteg minden tiltva van, így sokszor nem is látom a képeket, otthon meg már nem görgetek vissza 3 oldalt este
Szóval ha éppen nem filmről van kritika (ami mostanában igen ritka), akkor görgetek szorgalmasan.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
De valamiről semmit nem kell tudni és akkor fog ütni. Ez ilyen lesz.

-
callmeakos
veterán
Na jó, de honnan lehet tudni valamiről hogy spoileres, ha senki se nézni meg, vagy senki se tudja hogy az? Én például megnéztem azt az Interstellar trailert, de még mindig nem vágom mitől izom spoileres. Aztán lehet hogy a moziban meg koppan az állam. A tudatlanság néha boldogít

-
Integra
titán
válasz
üzenetére
te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy szimplán trollkodsz?
régen sem volt elfogadott ez a fajta spoilerezés, te miről beszélsz?. arra van a link és a kiírás, hogy spoiler. és akkor mindenki tudja azonnal, hogy ne olvassa tovább, vagy ne nézze meg a linket. ezt komolyan magyarázni kell? -
törölt tag
És lehet ezt úgy is csinálni, hogy az ember már nem akad fel ilyeneken. Régebben én is sokszor belefutottam spoilerekbe saját hibámból is. Ma már nem érdekel annyira, nem sokszor változtat az élményen, sőt, néha még dob is rajtuk

-
aizen92
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
köszi a zenét!

(#51229) monstre: spoiler az eddig se volt megtűrt kategória szerintem. Mehet az infómegosztás, csak körültekintéssel pl. XY film trailer [link]. Nem pedig bevágni spoileres gigaképeket készülő filmekből, vagy halálfölösleges animgifeket. Azt is link formájában.
Amikor megnézel te is egy filmet, majd írsz róla egy rövid review nem fogsz minden spoiler megjelölés nélkül leírni, gondolom. Linkeket is úgy szúr be ide mindenki jó ideje, hogy megnevezi a linket, miről szól, mert lehet, hogy adott egyéneket ad1. nem érdekli rohadtul, ad2 nem akar még róla tudni, majd moziban/tékában.

-
törölt tag
Mi a fene bajotok van? Ezért van ez a topic, hogy infókat osszunk meg egymással. Aki nem akar spoilerbe futni, az ne olvassa ezt a topicot, ennyire egyszerű...
Pár éve még örültünk, ha minél több infót szereztünk egy filmről, most meg pár ember kis lelke miatt ne tegyük? Menjetek máshová, ha nem tetszik a rendszer. -
Integra
titán
-
ígyvanferi
addikt
Én azt hittem, ez star wars.
-
Integra
titán
-
Pearce
aktív tag

-
student
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Parfüm topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Programozás topic
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)