- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát ezt te tudod. Tavaly 35 packot raktam félre ami kb 2 reward+marque és esett egy TOTY Alisson
Más meg félre rak 300 packot azt nem nyit semmit.Idén ráadásul a packok 90%-a untrade szóval már csak azért sem rakok félre. Az a baj, hogy ha kapok egy untrade Lewát mondjuk, az életben nem tudom beépíteni hiába lesz brutális lap
Gondolom idén a Bayern játékosok lesznek többségben ott meg alig van 5* skilles lap ami nekem kell.#7822Digestive
Jaja tudom. Nekem is tetszik
Engem ez a fejelős meg beadós hülyeség zavar. Ma volt kedvem és elkezdtem de mindenki kilépett 1-0 után. Így német játékossal még mindig 0 gólom van. Capat viszont jóval könnyebb kiszedni. Mondjuk karácsonykor nem hiszem, hogy ezzel fogok foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
full szerencse hogy nyitsz e vagy sem, de azt szoktam mondani, legalább az esélyt adjuk meg rá. Én most kicsit többet adok neki
Más meg félre rak 300 packot azt nem nyit semmit.