Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Az volt a baj, hogy fejben szétestem és az végzetes hiba. Ma és holnap este dolgozom, így nincs sok időm sz-v játszani, szóval próbáltam vele sietni. Volt, hogy 2-3 meccsen kellett kilépnem mert kapkodtam és semmi nem jött össze. Ezt a fost csak akkor lehet normálisan, ha hétvégén nem dolgozol és péntektől vasárnapig normálisan fel tudod osztani mondjuk 10-10-10 meccsre...
Holnap megpróbálom higgadtan, 9 meccsből 4 valahogy csak összejön már. Ha meg nem, akkor marad a silver, de azért jó lenne a magasabb helyezés a csomagok és a zseton miatt.Amúgy láttátok az új prime ikon statokat? Volt még pár az újak közül, akiket tegnap raktak bele, pl. Puskás, Vidic, Cantona. Puskás nem sokban különbözik a mid verziótól, egy WF upgrade elfért volna. Vidic prime lapja végre tud passzolni, szerintem elég jó. Cantona viszont brutális...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest