Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát én is hasonló taktikával nyomulok ha már cselezni nem tudok (csak random szerűen húzgálom a jobb gombát
) , beseggelni meg 5 percekig forgolózni meg nem szeretek.
Inkább kikapok, de focisabban játszottam. Ennyi fun faktor legalább legyen. Úgyhogy értelek, de nekem ugyanez a taktikám mint akik ellen játszol, ennek ellenére ugyanezt élem át (állva várják a labdát, tökéletes passzokat elrontanak, mellé csavarások ziccernél 99-es finishinges játékosokkal, kapufák). A lepauseolásban lehet valami gliccs, pro-k is rendszeresen megállítják, lehet ők tudják h akkor hozzád fog pattanni a labda legközelebb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , beseggelni meg 5 percekig forgolózni meg nem szeretek.
Inkább kikapok, de focisabban játszottam. Ennyi fun faktor legalább legyen. Úgyhogy értelek, de nekem ugyanez a taktikám mint akik ellen játszol, ennek ellenére ugyanezt élem át (állva várják a labdát, tökéletes passzokat elrontanak, mellé csavarások ziccernél 99-es finishinges játékosokkal, kapufák). A lepauseolásban lehet valami gliccs, pro-k is rendszeresen megállítják, lehet ők tudják h akkor hozzád fog pattanni a labda legközelebb.