Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
A netflixen van próbaidőszak. 1 vagy 3 hónap szóval ingyen megtudod nézni

Az EA Play meg azért éri meg mert annyira nem drága(1000ft kb.) és a kedvezmény miatt 2-3 ezer forintot spórolsz a játékon. Ami azt jelenti ha levonod belőle a play árát még akkor is olcsóbban jön ki mint ha nem fizetnél elő. Így kipróbálhatod a 10 óra trialt +ha valaki fifa pontot akar venni akkor az is olcsóbb lesz.
Az EA Play Prot-t meg azért akarják kipróbálni a többiek PC-n, hogy kiderüljön számukra milyen a játék. 15$/hónap ha jól tudom. Ha kiderül, hogy bűnrossz akkor le tudják mondani. Ha meg még is tetszik nekik akkor PC-n 2 hónapon belül szerintem megtudják venni 30$ környékén a játékot.November vége felé azért már szokott lenni leárazás vagy lemezes hasonló áron belőle

Végeredményben a legdrágább kiadást kapják meg 60$-ért.A 20-ban az első patchet ami befolyásolta a játékmenetet 1.5 hónappal kezdés után kaptuk. Szóval ez a day1 patch dolog ennyiben azért sántít. Addig egyébként imádtam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest