- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelinho
csendes tag
Hali.
Én is hasonló gonddal szembesültem, egy eredeti játékkal ráadásul... Nem akarlak elkeseríteni, de nekem azóta sem oldódott meg... Mindent kipróbáltam, amit javasoltak, felvettem a kapcsolatot az EA-vel is, de ők sem tudtak segíteni! Amiket javasoltak azok közül egyik sem segített. (instance0, replay0 fájl, új felhasználói fiók, mindenféle program frissítés, új bios, védelmi programok kikapcsolása, új operációs rendszer... ) 2 informatikus is próbált segíteni, de nem tudott. Jelen állás szerint már nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy valamelyik gépalkatrész nem tetszik a játéknak az alaplap-proci-VGA hármasból. (pedig egyébként a gép abszolút megfelel az ajánlott rendszerkövetelményeknek)

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest