Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Szigma70 #621 üzenetére

COD al sokkal többen játszanak, mint a R6 Siegevel, pedig ég és föld a 2 játék.

Ez ugyan az, mint amit most a fifa meg pes között levívtunk a kollégával. A COD-ban mindig is a single palyert szidták, hogy mennyire rossz, de multija habár a COD2 és COD4-nek volt a legjobb, de multi szempontból még mindig egy élvonalbeli játék! Ezzel szemben a Siege egy újszerű dolog volt, amikor megjelent ezért nagy hypot kapott, sokan elkezdtek játszani vele, de hamar kifulladt, mert az újszerű ötleten túl nem sok tartalom van benne. Ezért játsszák sokkal többen a codot és ezért jobb multiplayer játék a cod. Szóval itt is a jobb játékot játsszák többen ugyanúgy.

És persze mindenki mást keres egy játékban, ezért is játsszák kevesebben a sieget, mert az a bázisfoglalós játékstílus egy szűkebb rétegnek szól, mint a cod féle, S&D, TDM, DM stb. módok.

Én max egy olyan játékot tudnék mondani, amit talán indokolatlanul túlmisztifikáltak és az a Witcher 3. Szerintem jobb akció-RPG-k is vannak a piacon, vagy legalábbis közel olyan jók amik mégis eltűntek a süllyesztőben és alig ismertek. De ez is szubjektív, csak mint saját példa hoztam fel.

Új hozzászólás Aktív témák