Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
COD al sokkal többen játszanak, mint a R6 Siegevel, pedig ég és föld a 2 játék.
Ez ugyan az, mint amit most a fifa meg pes között levívtunk a kollégával. A COD-ban mindig is a single palyert szidták, hogy mennyire rossz, de multija habár a COD2 és COD4-nek volt a legjobb, de multi szempontból még mindig egy élvonalbeli játék! Ezzel szemben a Siege egy újszerű dolog volt, amikor megjelent ezért nagy hypot kapott, sokan elkezdtek játszani vele, de hamar kifulladt, mert az újszerű ötleten túl nem sok tartalom van benne. Ezért játsszák sokkal többen a codot és ezért jobb multiplayer játék a cod. Szóval itt is a jobb játékot játsszák többen ugyanúgy.
És persze mindenki mást keres egy játékban, ezért is játsszák kevesebben a sieget, mert az a bázisfoglalós játékstílus egy szűkebb rétegnek szól, mint a cod féle, S&D, TDM, DM stb. módok.
Én max egy olyan játékot tudnék mondani, amit talán indokolatlanul túlmisztifikáltak és az a Witcher 3. Szerintem jobb akció-RPG-k is vannak a piacon, vagy legalábbis közel olyan jók amik mégis eltűntek a süllyesztőben és alig ismertek. De ez is szubjektív, csak mint saját példa hoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest