Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

Nos gyerekek itt az említett videó. [link] Ezek a gólok az utolsó pár meccsemből vannak. A netem miatt nem tudok hosszú videót feltölteni, mert mire felmegy a Birodalom leigázza az EA-t, de itt van pár gól. Az 1. felében azok amiket én kapok a 2.ban azok amiket én lövök. Kérlek mondjátok meg mit csinálok rosszul, mert az arányok úgy vannak, hogy 20ból 15x ilyen gólt kapok vagy olyat amit 20-25méteres Xabi Alonso bal lábas lövése okoz, védőm szerelni akar megpattan gól, kapusom csak jön, de nem véd és a másik arányhoz visszatérve 20ból 12x ilyen gólokat lövök 4x nem annyira szépen kijátszva, de mégis csak kijátszva vagy fejes gól és a maradék 4re, de az is csak !talán! van nekem is 4 ilyen szerencsés gólom.. ezekről a szerencsétlen dolgokról beszéltem és ezek az egész mezőnyben jelen vannak ellenem. 5x szerelek kitaposom a gombot, de ő 6. alkalommal is megszerzi, mert visszapattan elé, ha háttal akarom kirúgni a labdát felszabadítás céljából tehát nem passzolni akarok, akkor épphogy belepöcköl a labdába és elé kerül.. az ellenfelem persze háttal pontos ívelt labdát ad.. kiégek. Jelen állapotban nálam annyira trágya ez a játék, hogy meccs közben sírni támad kedvem :((( Ez nem hendi látszik, ez pusztán az, hogy az ellenfelem egy szerencsés ......................................... és mindenki úgy tölti ki ahogy akarja.

ui.: a videónak az elejét véletlenül levágtam abban lett volna egy 25 méteres gól meg egy megpattanó lövés amibe természetesen belevetődött a védőm, na ilyenekkel szopok 10-20 meccse miközben nekem kijátszott helyzetem vannak és vért kell pisálnom a győzelemért erre az ellenfél fogja magát feljön 20 méterig látja, hogy zárt a védelmem erre ellövi és gól, mert a kapus tehetetlen.. :(((
    De igaz most esik le.. lehet én vagyok ennyire bolond és próbálok szépen focizni az ami elvárható egy játékban és nem csak a játék gyengeségeit kihasználni meg várni a csodára, hogy majd fentről megsegítenek és talán győzni tudok :(((
    (#4974) szpal17: akkor még nem játszottál eleget seasonsben :DDD

(#4978) MdewC: én is elkezdtem nézni :DDD 1 du. végigtoltam az ep1-3 másnap a 4. részt. Most a 5. felénél tartok :DDD

(#4984) elod22: mostanában én folyamatosan ilyen szitukban vagyok benne, úgyhogy átérzem és sírok.

Új hozzászólás Aktív témák