Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b
    őstag

Hendi vót, mert neki bronz kapusa van fogjad má felfele!!4!
    Amúgy ez annyira rossz hozzáállás, hogy kitalálunk valami szalmaszálat amibe kapaszkodhatunk, hogy miért kaptunk ki ami ésszerűség határán belül még jó. Volt 30 helyzetem 2 ment be, neki volt 5 bement 3, nem volt szerencsém ez van. A pech/szerencsefaktort osztom, de az, hogy ezt a játék direktbe csinálja valaki ellen meg elcsalja a meccset, mert gyengébb a csapata, na azt nem.

(#9961) dbika: 1550 coinért gondolom nem adod ide? :DDD

(#9963) szpal17: nem értem mi köze az osztálynak ehhez, ha azonos osztályban vagy valakivel kb. egyforma a csapatotok. Vagy ezt értsem úgy, hogy akinek nem csal a játék az nem tud elérni div1-2-3x eredményt? Én eddig tőlem csak erősebb csapatokat kaptam (1-2 kivétellel) tele Reus-al, Ibarboval, Sturridgel és hasonlókkal és pár meccset leszámítva komolyan izgulni kellett, hogy meglesz-e a győzelem vagy döntetlen lesz, mert lazán keresztbe futotta nálam a pályát a gyorsabb játékosa. Igen gyorsabb volt hiába 79 a ratingje a csapatomnak neki meg 85 volt Reus lefutotta a teljes védelmemet szinte, mert lassúak voltak hozzá képest ami nem meglepő, mert sokkal kisebb a futási sebessége a játékosomnak :U
    Legtöbb esetben keresem az ellenfelem védelmének hibáját és amikor látom oda beteszem a labdát és megyek a kapura. És ha ez gól akkor az hendi lenne játék részéről én felém, mert gyengébb a csapatom összetétele? Nem hinném továbbra sem a játék ilyesfajta beleszólását.

Új hozzászólás Aktív témák